Del

27. november 2017 - 28. november 2017

Avanceret kursus i diabetes for sundhedsprofessionelle

2 dages avanceret kursus i diabetes

Dette kursus tager afsæt i den kliniske hverdag og der arbejdes med selvoplevede cases og afprøvning af forskellige værktøjer. Fokus er at skabe et større kendskab til og praktiske færdigheder indenfor diabetes, der kan omsættes i egen praksis.

Det får du ud af kurset

  • Viden om den komplekse pleje og behandling af diabetes
  • Viden om akutte situationer i forhold til diabetes.
  • Viden om sundhedspædagogiske principper og værktøjer.
  • Færdigheder til at vurdere og udvælge relevante sygeplejefaglige handlinger til borgeren med diabetes, og gennemføre og forbedre plejen hos personer med diabetes
  • Færdigheder i kompleks sygepleje til mennesker med diabetes med fokus på patientinvolvering samt inddrage andre faggrupper.
  • Færdigheder i at gennemføre samtaler med personer med diabetes og i samtalen at udvælge og anvende relevante sundhedspædagogiske værktøjer.

Adgangskrav

Deltaget og gennemført 5 dages kursus i: Diabetes, pleje og behandlingeller praksiserfaring der har givet de samme forudsætninger

Målgruppe

Diabeteskurset – avanceret, er for dig, der vil styrke dine kompetencer yderligere inden for diabetes området og som gerne vil blive endnu bedre til at arbejde med komplekse problemstillinger, øge fokus på samarbejdet med personen med diabetes og styrke dine selvstændige beslutninger.

Skræddersyet til sygeplejersker ansat i hjemmeplejen og lægepraksis
Du vil møde kollegaer, der arbejder indenfor samme område, som alle har et ønske og behov om dygtiggørelse, sparring og flere konkrete værktøjer, der kan omsættes i det daglige arbejde.

Praksisnær med afsæt i din hverdag
I undervisningen lægges vægt på en tæt kobling mellem teori og praksis og dine erfaringer og udfordringer integreres løbende ind i undervisningen.

Pris, Tid og sted

5.000,- kr. inkl.  morgenmad og frokost.
Tilmeldingsfrist 1. nov. 2017. Tilmeldingen er derefter bindende.

27. og 28. november 2017 kl. 9.00 - 16.00.
Steno Diabetes Center Copenhagen
Niels Steensensvej 2
2820 Gentofte.

Tilmeld dig her

Steno Diabetes Center Copenhagen

Niels Steensensvej 2
2820 Gentofte
27. november 2017 - 28. november 2017
Cxense Display