Del

25. januar 2018

Formidlingsseminar på Ernæring og Sundhed, Ankerhus

Professionshøjskolen Absalon, Ernæring og Sundhed, inviterer til formidlingsseminar af de professionsbachelorprojekter, der er blevet udarbejdet i efteråret 2017.

Parat til fremtidens udfordringer på sundhedsområdet

Bachelorprojektet er dimittendernes afslutning på deres 3½ årige uddannelse til professionsbachelor i ernæring og sundhed og er baseret på aktuelle professionsrelaterede problemstillinger, fx overvægt og graviditet, skolers betydning for børns sundhed og kvalitetssikring af fødevarer.

Som professionsbachelor i ernæring og sundhed er dimittenderne kvalificeret til at arbejde med en lang række opgaver både i offentligt og privat regi. Fx kan de varetage kommunikations-, undervisnings, - ledelses og behandlingsopgaver. Dimitterende har samtidig stor faglig indsigt i sammenhængen mellem ernæring og fysisk aktivitet, fødevarer, forbrug og service. Dermed er de med til at løse mange af de opgaver, som fremtiden byder på.

I år er der bl.a skrevet projekter der omhandler "Produktudvikling af grøntsagsjuice" , "Mænd med diabetes" og  "Børn på madlejr"

 

Program og formål

Formålet med seminaret er at videndele og indkredse nye spændende felter og projektideer for kommende bachelorprojekter.

På formidlingsseminaret deltager de kommende dimittender, der fremlægger deres projekter, repræsentanter for aftagerfeltet og borgere samt vejledere/undervisere og bachelorstuderende

Kom også og drøft eventuelle nye muligheder for projekter, udviklingsarbejder og fortsatte samarbejder.

Seminariet er opdelt i to dele med oplæg fra kl. 13.00-15.00, eftermiddagsforplejning og erfaringsudveksling fra kl. 15.00-17.00.

Det, der gjorde størst indtryk på mig, var de mange forskellige perspektiver, bachelorprojekterne til sammen rummer. Spændende at vende de helt grundlæggende professionsspørgsmål, teori og metode som formidlingsseminaret også satte fokus på

Deltager på  formidlingsseminar

 

Tilmelding

Arrangementet er gratis og inklusiv et let traktement, du skal derfor tilmelde dig senest den 24. januar
Tilmeld dig her

Formidlingsseminaret er åbent for alle med interesse for ernærings- og sundhedsområdet, professionelle som lokale.

.

Campus Sorø

Slagelsevej 70-74
4180 Sorø
25. januar 2018 13:00 - 17:00
Sofie Zacho Leth-Nissen Projektmedarbejder
Cxense Display