Del

28. august 2017 - 29. august 2017

Kursus i EU’s persondataforordning

Få viden og redskaber til at implementere forordningen i din organisation den 28.-29. august 2017, på UCSJ’s Campus i Roskilde

Bliv klar til EU’s persondataforordning Forordningen er en realitet, og skal være implementeret i maj 2018. I kølvandet på forordningen er der juridiske, tekniske samt sikkerheds- og forretningsmæssige udfordringer og muligheder. Den kommer til at ændre vores måde at håndtere data, dokumentation og information på. På dette kursus bliver I klædt på til at forstå de forandringer forordningen vil kræve i jeres egen organisation, så I får sikret en god implementering.

Målgruppe
Kurset er målrettet dig, der er ansvarlig for eller kraftigt involveret i implementering af forordningen i dit område eller i din organisation. Der forudsættes ingen kendskab til EU’s Persondataforordning, også kaldet GDPR (General Data Protection Requirements).

Holdene er så vidt muligt sammensat indenfor et bestemt fagområde, f.eks. uddannelsessektoren, biblioteks- og borgerservice, private virksomheder, mv.

Form og udbytte
Undervisningen tager udgangspunkt i dig og din organisation. Kurset giver en indsigt i de væsentligste aspekter af Persondataforordningen, med fokus på implementering i praksis. Der arbejdes med praksisnære øvelser og cases og I får hjælp til at påbegynde jeres egne handlingsplaner.

Varighed
Kurset varer 2 hele dage. Begge dage fra kl. 9.00- 15.30. Det er muligt at tilkøbe individuel sparring og coaching i forlængelse heraf.

Undervisere
Senior konsulent og DPO Master Class Tine Weirsøe og adjunkt Jan Nepper Bjerre

Pris
Pris 3.500 kr. inkl moms + fuld forplejning på begge kursusdage

Tilmeld dig her

Campus Roskilde

Trekroner Forskerpark 4
4000 Roskilde
28. august 2017 - 29. august 2017
Cxense Display