Del

Aktuelle og kommende kurser hos CFU Absalon

OBS: Ingen emails til infocfu (onsdag 16/08 kl. 10:00)

Det er desværre ikke muligt at skrive til infocfu@pha.dk i øjeblikket. Vores it-folk arbejder på sagen.
Mails sendt siden fredag 11/08 kl. 12 er ikke blevet modtaget. Ring gerne til os på tlf. 7248 1920.

Vores kursustilbud

CFU's kursustilbud er praksisnært og materialeorienteret.

Vi bestræber os på, at kurserne skal være ajourførende for lærere og pædagoger i forhold til nye metoder og læremidler.

Kurserne skal inspirere deltagerne til at udnytte vores øvrige tilbud om faglig rådgivning, vejledning og udlån af materialer.

Du har som altid mulighed for at tilrettelægge rekvirerede forløb ud fra den enkelte skoles eller kommunes behov. Læs mere om rekvirerede forløb. 

It og fag på kurser

I CFU Absalon har vi øje for, at it skal bruges i en didaktisk sammenhæng, og at eleverne skal bruge it i en faglig sammenhæng.

CFU markerer nu for alvor, i hvilken retning it og medier skal inddrages didaktisk i skolen. Vi integrerer it som en naturlig del af en faglig undervisning, hvor it bruges i faghæfte 48s fire tematikker:

  • Informationssøgning
  • Produktion
  • Analyse
  • Kommunikation

Alle lærere skal besidde it-ressourcer og inddrage it i deres fag. Det er samtidig en udfordring af it-vejlederens rolle, hvor vi ønsker, at vejlederen bliver en it-didaktisk vejleder med fokus på anvendelse af it-ressourcer i forhold til fagenes forskellige indhold og metoder.

Vores første anslag i denne retning var "Lærerens it- og mediedag" i september 2011, som er en årligt tilbagevendende begivenhed. En indsprøjtning af didaktisk brug af medier, workshop og diskussion af aktuelle ressourcer og skabelse af netværk mellem CFU, skoler og den enkelte lærer.

Kursuskatalog 2017/18

Gratis cafémøder efterår '17

Cxense Display