Del

Oplæg, rundvisning og brobygning for ungdomsuddannelser

Som HF-klasse eller gymnasieklasse har I mulighed for at booke en rundvisning på et af vores campusser og høre oplæg om vores uddannelser.  Vi tilbyder også at holde oplæg om vores uddannelser på jeres skole.

Vi tilbyder

  • Rundvisning og oplæg om en, flere eller alle 11 uddannelser på vores 7 campusser
  • Oplæg om en, flere eller alle 11 uddannelser hvor vi kommer på besøg på jeres ungdomsuddannelse

Oplæg og rundvisninger varetages af vores studenterambassadører. Kontakt brobygningskonsulenten for at aftale nærmere, bero@pha.dk.

Nedenfor kan du se de forløb vi kan tilbyde din klasse. Vi anbefaler at du kontakter os i god tid, inden du eventuelt planlægger et forløb.

Rundvisning og oplæg på et at vores 7 campusser

Som klasse kan I booke rundvisning på et af vores 7 campusser og høre oplæg om Absalons 11 uddannelser. Det er Absalons studenterambassadører, der står for rundvisning og oplæg. Hør om uddannelserne, studieliv og tal med de studerede om deres hverdag som studerende. Rundvisning og oplæg tager ca. 2 timer.

Kontakt brobygningskonsulent Berit Rosenkilde kommunikation@pha.dk for at høre nærmere.

 

Oplæg om Absalons 11 uddannelser på jeres ungdomsuddannelse

Vi kommer gerne ud og holder oplæg på jeres ungdomsuddannelse om vores 11 uddannelser og 7 campusser.

Det er Absalons studenterambassadører, der står for oplæg. Hør om uddannelserne og studieliv, og tal med de studerede om hvordan deres hverdag som studerende. Oplæg og efterfølgende snak med de studerende tager ca. 1 time.

Vi tilbyder også at stå med en uddannelsesbod fx i kantinen i frokostpausen, hvor jeres elever kan tale med  studenterambassadørerne om de uddannelsesmuligheder Absalon tilbyder.

Kontakt brobygningsmedarbejder Berit Rosenkilde kommunikation@pha.dk for nærmere aftale.

Cxense Display