Del

Studenterambassadører

Kontakt os

Som studenterambassadører har vi til opgave at hjælpe dig, der er ved at vælge uddannelse. Vi er ikke studievejledere, men vi kan fortælle dig om vores uddannelser, hvad vi brænder for, studieliv, jobmuligheder, hvordan det faktisk vil sige at være studerende på vores uddannelser. Du er meget velkommen til at sende os en mail, for at høre mere om vores uddannelser.

Studerende for en dag

Ønsker du at afprøve, hvordan det er at være 'Studerende for en dag' er vi din vært på dagen, så du får den bedste oplevelse af, hvordan det er at være studerende på en af vores uddannelser. Kontakt os for at høre om muligheden for være studende for en dag.

Kontakt os og hør mere

Administrationsbachelor (offentlig administration)

Line Simonsen

Jeg læser på mit 2. semester på Administrationsbachelor i Næstved, hvor jeg også bor. 

Jeg er 23 år gammel og er opvokset i Vordingborg, men flyttede i 2013 til Fyn i tre år for at læse HF-Søfart. Herefter har jeg arbejdet som salgsleder i Lidl, men besluttede mig for at begynde at studere.

Jeg valgte offentlig administration, fordi vores samfund interesserer mig, og fordi jeg er rigtigt glad for administrativt arbejde. 

Det bedste ved min uddannelse er, at den er hamrende relevant altid, den er alsidig og åbner en masse døre og giver mig en masse ny viden, samtidigt er den ufatteligt fleksibel, så jeg kan studere, når det passer mig. 

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' er du velkommen til at skrive til mig: dn18s067@edu.pha.dk

Mads Nielsen

Jeg er læser på 2. semester af Administrationsbacheloruddannelsen i Næstved.

Jeg er 34 år gammel og bor i Næstved. Min vej til uddannelse har været en lidt kringlet en af slagsen, jeg tog en studentereksamen som 20 årig og arbejdede derefter i mange år som henholdsvis alarmoperatør, hvidevaresælger i Elgiganten. 

Jeg valgte at begynde at læse, da jeg var træt af dårlige arbejdstider, løn og ikke mindst manglen på muligheder for at udvikle og bruge mig selv. Jeg ringede derfor til en studievejleder og fik hjælp til at finde uddannelsen. 

Jeg er rigtig glad for mit studie, da der er utrolig mange muligheder for spændende praktiksteder, samt en bred vifte af mulige arbejdspladser, når jeg er færdig. Jeg har altid haft en interesse for samfundsforhold og synes derfor uddannelsen er meget relevant, og jeg er kun blevet bekræftet i dette i løbet af studiet.

Hvis du har spørgsmål til mig min uddannelse eller hvordan jeg fandt frem til den, og/eller ønsker du at komme ud på skolen og følge mig en dag som "studerende for en dag", er du velkommen til at skrive til mig på følgende mail: dn18s043@edu.pha.dk

 

 

Jonas Breinholt Marthin

Jeg er læser på 2. semester af Administrationsbacheloruddannelsen i Næstved.

Hvis du har spørgsmål til mig min uddannelse eller hvordan jeg fandt frem til den, og/eller ønsker du at komme ud på skolen og følge mig en dag som "studerende for en dag", er du velkommen til at skrive til mig på følgende mail: dn18s300@edu.pha.dk

 

 

Louise Brøndsted Matthiessen

Jeg læser til Administrationsbachelor i Næstved på mit 4. semester.

Jeg er student fra Stenløse Gymnasium. I 2004 blev jeg uddannet pædagog fra Danner seminariet i Jægerspris og har efterfølgende arbejdet som pædagog i 13 år. 

Jeg valgte at søge en ny uddannelse, fordi jeg gerne vil ind på den "anden side af skrivebordet" og arbejde. Jeg ville gerne vide noget mere om, hvordan det offentlige arbejder og under hvilke præmisser de blandt andet træffer deres valg og beslutninger. Jeg har valgt Administrationsbacheloruddannelsen, for blive klogere på alt det. Grundmodulerne giver en virkelig god basis viden og via valgmodulerne kan jeg skærpe min jobprofil, mere hen i retning af det, jeg gerne vil efterfølgende. Det er en virkelig spændende og meget lærerig uddannelse.

Jeg er 37 år, har 3 børn og er gift. Jeg vokset op i Stenløse og nu bor i Skibby (Nordsjælland). Min hverdag består af helt almindelig familieting samt mit studie. Jeg sidder i forældrebestyrelsen, husrådet og i uddannelsesudvalget for administrationsbacheloruddannelsen.  

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' er du velkommen til at skrive til mig: dn17se039@edu.pha.dk

Bioanalytiker

Alvine Skovgaard Laubacher

Jeg læser til Bioanalytiker i Næstved på mit første år. 

Hvis du vil vide mere om min uddannelse, eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på bioanalytikeruddannelsen i Næstved, så er du velkommen til at skrive til mig på min mail bn18s006@edu.pha.dk

Heidi Camilla Larsen

Jeg læser til Bioanalytiker i Kalundborg på 1. år.

Jeg er 33 år og bor i en lille by Kundby som ligger mellem Holbæk og Kalundborg sammen med min søn på 11 år. Oprindeligt kommer jeg fra det Sønderjyske, hvor jeg er født og opvokset. Derefter har jeg boet 10 år på Fyn, inden jeg flyttede til Sjælland i sommer 2015. 

Af uddannelser har jeg været vidt omkring bl.a. HG, mekaniker og kreativ maler. Jeg afsluttede i januar 2017 min HF enkeltfag. Derefter kom jeg ind på laborantuddannelsen men jeg kunne mærke, at jeg gerne ville mere og meget gerne også have noget patientkontakt - derfor valgte jeg i stedet at søge ind på bioanalytikeruddannelsen. 

Det bedste ved bioanalytikeruddannelsen er, at selve uddannelsen er så bred med 6 forskellige og spændende specialer. Vi veksler meget mellem skole og praktik, hvilket gør, at vi hurtigt kommer ud og prøver teorien af i praksis. Og så har vi et super studiemiljø med forskellige arrangementer. Og ikke mindst nogle kompetente undervisere, som er gode til at hjælpe, når man har brug for det.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på bioanalytikeruddannelsen i Kalundborg, så er du velkommen til at skrive til mig på min mail bn18s018@edu.pha.dk

Diplomingeniør i bioteknologi

Pippi Bjørck

Jeg læser diplomingeniør i bioteknologi på mit 4. semester på den danske linje.

Jeg er 24 år gammel og flyttede til Kalundborg i forbindelse med at jeg skulle starte på uddannelsen i 2017. 

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Diplomingeniøruddannelsen i Bioteknologi, så er du velkommen til at skrive til mig: ik17s004@edu.pha.dk

Thor Sarquah Djurhuus

Jeg læser diplomingeniør i bioteknologi i Kalundborg og er i gang med mit 4. semester.

Jeg er 26 år gammel, bor i Roskilde og læser på den internationale bioteklinje i Kalundborg. 

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse og/eller hvis du ønsker at være 'Studerende for en dag' på Diplomingeniøruddannelsen i Bioteknologi, så er du meget velkommen til at skrive til mig - på dansk eller engelsk: ik17si009@edu.pha.dk

Emma Gaya Storm Jensen

Jeg læser diplomingeniør i bioteknologi i Kalundborg og er i gang med mit første år.

Jeg er 23 år og læser på den internationale bioteklinje i Kalundborg. 

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse og/eller hvis du ønsker at være 'Studerende for en dag' på Diplomingeniøruddannelsen i Bioteknologi, så er du meget velkommen til at skrive til mig - på dansk eller engelsk: ik18si011@edu.pha.dk

Mathilde Ginnerskov Bergstrøm

Jeg læser diplomingeniør i bioteknologi på den internationale linje og er i gang med mit 2. semester.

Jeg er 19 år gammel og er flyttet til Kalundborg i forbindelse med min uddannelse. Jeg er født og opvokset i Faxe. I 2018 blev jeg student på Midtsjællands Gymnasium i Haslev, hvor jeg havde studieretningen Bioteknologi A, Matematik A og Fysik B. Derefter var tanken egentlig, at jeg skulle have et sabbatår, men var meget tvivl og besluttede derfor at søge ind på efteroptagelse, da der stadigvæk var flere pladser på uddannelsen. 

Jeg har igennem hele min skoletid haft en voksende interesse for naturvidenskab især bioteknologi, og jeg var ikke i tvivl om at det var det jeg skulle studere. Jeg lærer bedst, når teori og praksis bliver blandet, og det er også derfor, at jeg valgte denne uddannelse. Jeg har valgt den internationale linje, da jeg gerne vil arbejde i udlandet, når jeg er færdig med min uddannelse, og jeg tænker, at det er nemmere, når jeg har lært fagsproget på engelsk, mens jeg studerer. Noget af det bedste ved min uddannelse er samarbejdet mellem skolen og lokale virksomheder, der gør at man kan se teorien anvendt i praksis.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Diplomingeniøruddannelsen i Bioteknologi, så er du velkommen til at skrive til mig på både dansk og engelsk:
ik18si303@edu.pha.dk

Otilia Marc

I come from Romania, and I am studying Bachelor of Engineering in Biotechnology on my 4th semester.

I am 24 years old and lived for some years in Denmark before I started on the biotech education. 

If you have any questions or want to be 'Student for a day' you are welcome to contact me by mail in English or Romanian: ik17si014@edu.pha.dk 

Mario Alzamora

I am from Spain and I am studying the Bachelor of Engineering in Biotechnology on my 4th semester. 

I am 21 years old and before moving to Kalundborg in Denmark I lived for 7 years in Sweden. 

If you have any questions or if you want to be 'Student for af day' you are very welcome to contact me by mail.

You can write me in Spanish, English or Swedish: ik17si007@edu.pha.dk

Ergoterapeut

Clara Buttenschøn

Jeg læser på ergoterapeutuddannelsen i Næstved på 6. semester.  

Jeg er 22 år gammel. Til daglig læser jeg til ergoterapeut i Næstved, hvor jeg også bor. Jeg er opvokset i Greve, hvor jeg også tog min studentereksamen på STX med hovedfagene Bioteknologi, matematik og Fysik. Jeg kendte slet ikke til ergoterapeutuddannelsen, da jeg startede i gymnasiet, men valgte at tage i studiepraktik for at se, hvad det var for noget. Jeg blev fuldstændig grebet af uddannelsen og vidste bare med det samme, at det var den vej, jeg skulle. Den dag i dag, næsten 2,5 år senere, er jeg stadig ikke i tvivl om, at jeg har valgt rigtigt. Jeg elsker arbejdet med mennesker, og så er jeg vild med at kunne hjælpe folk med at klare sig igennem dagligdagen – det giver bare så meget mening. 

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på ergoterapeutuddannelsen i Næstved, så er du velkommen til at skrive til mig: en16s001@edu.pha.dk 

Nanna Jensen

Jeg læser til ergoterapeut i Næstved på mit 4. semester.

Jeg er 23 år, og er født og opvokset i Næstved.

Jeg tog en EUX efter min HG, da jeg fandt ud af, at jeg ville være ergoterapeut. Både ved siden af min EUX og nuværende studie har jeg et fritidsjob som handicaphjælper, hvor jeg kan bruge en del af det jeg lærer på mit studie. 

Jeg har valgt at læse til ergoterapeut, fordi jeg sætter stor pris på at kunne hjælpe andre mennesker. Ergoterapien går meget ud på at kende borgeren og kunne sætte sig ind i deres problematikker og finde en kreativ løsning på deres behandling. 

Vi genoptræner i aktiviteter, hvilket er meningsfuldt for mange, da man derfor skal udøve aktiviteter, man kan lide eller ønsker at kunne udøve selv i hverdagen. Her skal man som sagt tænke kreativt, hvilket altid har været min styrke. 

Det bedste ved min uddannelse er, at vi sætter os dybt ind i, hvem borgeren er, og vi derfor har bl.a. støttefag som pædagogik og psykologi, hvilket er virkelig interessant. Udover dette er jeg lykkelig for at have fundet en uddannelse, hvor jeg kan bruge min kreativitet, og "skæve" måde at se verden på. 

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på ergoterapeutuddannelsen i Næstved, så er du velkommen til at skrive til mig: en17s012@edu.pha.dk

Ernæring og sundhed

Cecilie-Marie Bang Nord

Jeg læser Ernæring og Sundhed på Fødevarer- og Ledelseslinjen i Sorø 

Jeg læser på mit 4. semester 

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Ernæring- og Sundhedsuddannelsen i Sorø, så er du velkommen til at skrive til mig: aa17s058@edu.pha.dk 

Kristina Schou Gjøl Christensen

Jeg læser på Ernæring og Sundhed uddannelsen i Sorø. 

Jeg er 29 år gammel og er i gang med mit 4. semester. Jeg har valgt studieretningen: 'Fødevarer og ledelse'.

Jeg er født og opvokset i Tingbjerg. Men jeg flyttede ud af København, da jeg ikke følte at det var der jeg hørte hjemme. Jeg fandt mit nye hjem i Ringsted, hvor jeg bor sammen med min mand og mine 2 piger. Jeg er udover at være studenterambassadør også holdinstruktør i Fitness World Ringsted, som er et job jeg holder meget af.

Jeg har en STX fra Vordingborg Gymnasium, som tog 4 år, da jeg valgte at blive mor mellem 2. og 3. G. Jeg har efterfølgende taget en 12 ugers HGS, da jeg var i tvivl om hvad jeg skulle være. Efter endt HGS blev jeg uddannet Salgsassistent i Kvickly, som jeg blev færdig med i 2013. Derefter fik jeg min datter nummer 2. 

Jeg valgte at studere Ernæring og Sundhed, da min yngste datter har cøliaki og efter kostomlægningen så de få og mange gange ringe ernæringsmæssige muligheder, som folk med fødevareallergier har. Jeg vil gerne ind og påvirke 'Free From' markedet og gerne lovgivningen på området. 

Det bedste ved min uddannelse er at alt det, man troede man vidste om Ernærings- og Sundhedsuddannelsen kun er en meget lille del af hvad Ernærings- og Sundhedsuddannelsen reelt set dækker. Der er altid noget nyt at lære. 

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'studerende for en dag' på Ernærings- og Sundhedsuddannelsen i Sorø, så er du velkommen til at skrive til mig: aa17s068@edu.pha.dk"

Fysioterapeut

Ida Christiansen

Jeg læser til fysioterapeut i Næstved på mit 4. semester.

Jeg er 23 år gammel og bor i Nykøbing F. Jeg kommer oprindeligt fra Lolland, hvor jeg er vokset op på en landejendom. Jeg er HHX'er fra Nykøbing, hvorefter jeg flyttede til København og boede i 3 år. Her tog jeg en kontor-uddannelse samtidig med, at jeg læste en akademi-merkonom i økonomi- og ressourcestyring. Efter at have arbejdet med handel, salg, logistik mm. mistede jeg lysten til dette og tog efter endt uddannelse et sabbatår, hvor jeg arbejdede i en biograf med ansvar for hverdagens gøremål. Her blev jeg enig med mig selv om, at jeg skulle arbejde med mennesker på et helt andet niveau end tidligere.

Jeg har altid interesseret mig meget for kroppen og forståelsen heraf. Jeg synes, at det er fascinerende, hvad den rette træning og terapeutiskebehandling kan hjælpe det enkelte menneske til. Faget rummer både fysiodelen, som er selve håndværket, men det rummer også terapi-delen, som fylder mindst lige så meget.

Fysioterapeutuddannelsen er super alsidig. Mange forbinder en fysioterapeut med genoptræning i kommune eller på hospital, men vi kan så meget mere. Personligt satser jeg ikke på at gå den vej, men former den mere efter personlige interesser. Vidste du, at man kan specialisere sig inden for 10 områder hvoraf der fx findes: Pædiatri, geriatri, muskuloskeletal, gynækologi og obstetrik og meget mere?

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på fysioterapeutuddannelsen i Næstved, så er du velkommen til skrive til mig: fn17s027@edu.pha.dk

Nadia Bezirgan

Jeg læser til fysioterapeut i Roskilde på mit 5. semester og har lige afsluttet et udlandsophold i Barcelona. 

Jeg er 23 år gammel og har forskellige erfaringer inden for uddannelse. Jeg har en STX (bioteknologi A, matematik A, fysik B samt spansk A) baggrund og har tidligere læst på civilingeniøruddannelsen i medicin og teknologi på DTU, indtil jeg fandt ud af, at jeg skulle være fysioterapeut.

Jeg valgte at starte på Københavns Professionshøjskole, hvor jeg færdiggjorde 1.-3. semester og valgte derefter at fortsætte min uddannelse på Absalon. 

I min fritid arbejder jeg som mundtlig og skriftlig tolk og oversætter i forskellige sektorer, specielt i sundhedssektoren. Jeg har altid været rigtig glad for at spille håndbold og har også dyrket kampsport i mange år. Jeg får stadig energi af at være fysisk aktiv i fritiden.

Min baggrund for at have valgt fysioterapeutuddannelsen er, at uddannelsen byder på mange forskellige retninger inden for forskellige sektorer i hele verden. Fx er min fremtidsplan videreuddannelse som osteopat eller kandidat i muskuloskeletal fysioterapi. 

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på fysioterapeutuddannelsen i Roskilde, så er du velkommen til at skrive til mig: fr16v54@edu.pha.dk

Amalie Bjerre Jørgensen

Jeg læser til fysioterapeut i Roskilde - på 2. semester.

Jeg er 22 år, født og opvokset i Roskilde, hvor jeg stadig bor idag. Efter at jeg i 2016 blev student fra Roskilde Handelsgymnasiums internationale linje, tog jeg et sabbatår, hvor jeg arbejdede fuldtid som assistent i Deloitte. Jeg troede dengang, at jeg skulle ud og være "business-woman". Jeg endte derfor med at søge ind på Statskundskab på Københavns Universitet i 2017, da jeg synes linjen lød spændende, og helt ærligt, fordi jeg ikke viste, hvad jeg ellers ville læse. 

Midt i 2. semester gjorde jeg op med mig selv, at uddannelsen ikke rigtig levede op til mine forventninger, og jeg følte heller ikke, at den fik mig i den rigtige retning. Jeg blev klar over, at jeg ikke ønskede, at min primære fremtidige kollega skulle være en computer, men derimod andre mennesker.

Jeg endte med, efter mange overvejelser og snakke med både venner, familie og studerende fra fysioterapeutuddannelsen, at vælge fysioterapi. Jeg har altid interesseret mig for sundhed, menneskekroppen, skader og genoptræning, men jeg troede ikke, at jeg kunne komme ind på et studie, der handlede om de ting, fordi jeg ikke havde haft biologi/fysik/kemi i gymnasiet. Da jeg så fandt ud af, at jeg faktisk godt kunne læse til fysioterapeut, var jeg ikke i tvivl om, at det var det, jeg virkelig ville. Nu her et stykke inde på uddannelsen ved jeg, at det uddannelseskifte er en af de bedste og mest lærerige beslutninger jeg har taget.  

Det bedste ved at læse til fysioterapeut er, at vi både får lov til at koble den teori, vi læser i bøgerne, med praktisk undervisning. Det gør, at jeg selv føler, at det jeg lærer, rent faktisk kan bruges ude i det virkelige liv, og være med til at gøre gavn for andre mennesker.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på fysioterapeutuddannelsen i Roskilde, så er du velkommen til at skrive til mig: fr18s021@edu.pha.dk

Leisure Management

Ditte Wie

Hej med jer. Jeg hedder Ditte Wie. Jeg er 26 år gammel og læser Leisure Management i Roskilde. Til dagligt bor jeg i Holte med min kæreste og mit BonusBarn. Jeg er igang med mit 4. semester. Jeg studerer Leisure, fordi jeg brænder for at skabe oplevelser, der går lige i maven! Jeg drømmer om at gøre en forskel, skabe magi og minder. Jeg vil skabe rammer, der gør det overflødigt for folk at nyde andet end øjeblikket, de er i.

Jeg vil utrolig gerne hjælpe dig med at få afklaring om denne uddannelse også kunne være noget for dig. Så hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Leisure Management uddannelsen i Roskilde, så er du velkommen til at skrive til mig: mr17s012@edu.pha.dk

Mark Tinning

Hej mit navn er Mark Tinning, jeg er 21 år og studerer Leisure management på 2. semester i Roskilde. 

Jeg har valgt Leisure Management, fordi jeg brænder for at skabe unikke oplevelser, der flytter mennesker, skaber værdi og gode minder i folks liv samt rammer med mulighed for tilegnelse af nye kompetencer og refleksioner, de ikke ville have været foruden. Jeg holder af kreativitet og struktur, som går op i en højere enhed med leisure faget og dets mange muligheder og brede branchespektrum. 

Leisure er i vækst. Vi får mere fritid i takt med stigende velstand og teknologi, og den efterspørgsel skal vi imødekomme med veluddannede profiler og professionelle kompetencer inde for bl.a. oplevelsesindustrien.

Jeg vil gå langt for at hjælpe dig med at få afklaring, om uddannelsen kunne være noget for dig, og hvad den indebærer. Så har du spørgsmål til uddannelsen, og/eller hvis du ønsker at blive "studerende for en dag" på Leisure Management uddannelsen i Roskilde, så tøv ikke med at skrive en mail til mig: mr18s092@edu.pha.dk

Du kan også læse mere om mig og min uddannelse her: www.marktinning.com  

Andreas Gai Rasmussen

Jeg hedder Andreas og læser Leisure Management i Roskilde.

Jeg er igang med mit 2. semester og er glad for at have fundet en uddannelse, der er praksisnær og giver mening at bruge de næste 3,5 år af mit liv på!

Vejen til Professionshøjskolen Absalon har været lang, og tanken om at skulle uddanne mig er blevet udskudt i flere år. Efter gymnasiet har jeg beskæftiget mig med alt fra fuldtids musiker til hjemmehjælper, og været bosat i udlandet i knap 4 år, hvor jeg arbejdede som koordinator/destinationschef for rejseselskaber, for igen at bosætte mig i Danmark for at arbejde som salgskonsulent for Radisson Hotels.

Jeg brænder for at skabe gode oplevelser for mennesker og give dem noget udover det sædvanlige! Mit mål er at blive selvstændig og drive mit eget rejseselskab, hvor jeg kan skabe oplevelser for livet.

Jeg vil utrolig gerne hjælpe dig med at få afklaring om denne uddannelse også kunne være noget for dig. Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Leisure Management uddannelsen i Roskilde, så er du velkommen til at skrive til mig på: mr18s056@edu.pha.dk

Ellen Sofie Egholm Jørgensen

Hej med dig foran skærmen! Mit navn er Ellen Egholm Jørgensen, jeg er 21 år og læser Leisure Management i Roskilde på 2. semester. 

Jeg bor i Trekroner i Roskilde. I min fritid er jeg spejder, og når det er sæson, svømmer jeg i åbent vand. Derudover er jeg også træner i Neptun svømmeklub i Roskilde.  

Jeg startede på HTX i 2015, men i slutningen af 2.g indså jeg, at det naturvidenskabelige aspekt var en hobby. På et spejderkursus i 2017, hørte jeg om Leisure Management, og deraf deltog i studiepraktikken. 

Efter praktikforløbet vidste jeg, at Leisure Management var lige noget for mig. 

Leisure Management giver mig værktøjer, teorier og praktikerfaring til at realisere min drøm om at skabe oplevelser, der giver minder for livet.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Leisure Management uddannelsen i Roskilde, så er du velkommen til at skrive til mig; mr18s083@edu.pha.dk

Lærer

Thomas Kofoed-Dam

Jeg er 24 år og læser på læreruddannelsen i Vordingborg, hvor jeg har valgt talentlinjen 'Sport og bevægelse'.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Læreruddannelsen i Vordingborg, så er du velkommen til at skrive til mig: lv18s306@edu.pha.dk

Hanne Pommer Engelbrekt Petersen

Jeg læser på læreruddannelsen i Vordingborg, hvor jeg har valgt SciTek profilen.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Læreruddannelsen i Vordingborg, så er du velkommen til at skrive til mig: lv16v021@edu.pha.dk

Liv Constantin

Jeg læser til lærer i Vordingborg på 2. år.

Jeg er 23 år gammel og kommer oprindeligt fra Nykøbing Falster. Inden længe flytter jeg sammen med min kæreste i Næstved. Jeg har tidligere gået på RUC, hvor jeg læste psykologi og pædagogik- og uddannelsesstudier, men fandt ud af efter 2 års studie, at jeg havde brug for et uddannelsessted, som også havde tænkt praktikken ind i studieforløbet. Derfor valgte jeg læreruddannelsen på Professionshøjskolen. Jeg har valgt undervisningsfagene dansk, samfundsfag og engelsk.

Sideløbende med studiet har jeg et job hos MentorDanmark, hvor jeg underviser børn og unge privat et par gange om ugen. Jeg brænder for at undervise og se glimtet i mine elevers øjne, når de knækker koden til noget, der for dem er svært

Jeg kan godt lide at gå på Absalon, fordi der ikke er én finger at sætte på det sociale ved studiet. Vi bliver også tit blandet ift. årgangene på de forskellige hold, så der er hele tiden nye mennesker, man kan lære at kende. Jeg lærer allerbedst, når teori og praksis bliver kombineret, og jeg elsker samtidig at lære fra mig og arbejde med børn og unge mennesker, så derfor faldt valget på læreruddannelsen - og jeg har ikke fortrudt mit valg!

Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at afklare, om læreruddannelsen kunne være vejen frem for dig. Hvis du er i tvivl, har spørgsmål eller har lyst til at være 'Studerende for en dag' i Vordingborg på læreruddannelsen, så skal du være noget så velkommen til at skrive til mig her: lv18s099@edu.pha.dk

August Engell

I am a danish student, studying at the International Honours Degree in Teaching at Campus Vordingborg and finishing my 2nd semester soon. I am currently living in Vordingborg.

I am 22 years old and lived all my life in Denmark except one year abroad as a volunteer. This is where I became interested in the globalised world and I was exposed to English everyday. I have always had an interest in becoming a teacher, but never thought I would study in English. I found the possibility to do so here, and have loved my decision ever since.

If you have any questions regarding the program, social life or want to see it for yourself (‘Student for a day’), feel free to contact me anytime on my mail: lv18s011@edu.pha.dk

* * * * * * * * * * * * 

Jeg studerer på den Internationale læreruddannelse i Vordingborg, hvor jeg er ved at afslutte mit 2. semester. Jeg bor i Vordingborg.

Jeg er 22 år gammel og har boet i Danmark hele mit liv undtaget et år i udlandet som volontør. Her blev jeg kastet ud i at bruge Engelsk hver dag, og opdagede hurtigt min egen interesse i den globaliserede verden. Jeg har i længere tid ønsket at læse til lærer, men aldrig troet, at det ville blive på en international uddannelse. Da jeg fandt muligheden, blev jeg helt vild glad. En kombination af min interesse for den globale verden og muligheden for at læse til lærer, kunne jeg ikke sige nej til.

Hvis du ønsker at spørge ind til programmet på den Internationale læreruddannelse, det sociale liv på uddannelsen eller opleve det med dine egne øjne som ‘studerende for en dag', kan du til enhver tid kontakte mig på min mail: lv18s011@edu.pha.dk

Morten Kristen Rygner

Jeg er 33 år og bor i Næstved. Jeg har valgt at tage Læreruddannelsen som E-læring i Roskilde, hvor jeg er på 4. semester. E-læringsstudiet giver mig et mere fleksibelt studieliv, som hænger bedre sammen med min hverdag med to døtre og en kone, som er selvstændig. Jeg har valgt læreruddannelsen, efter at jeg har arbejdet 3 år i en ungdomsbolig og 7 år i skolefritidsordning, hvor jeg fik mere og mere arbejdstid i skolen. Jeg holder meget af det liv, der er på en skole og elsker at se, hvordan børnene udvikler sig, og her har jeg en særlig interesse for arbejdet med at inkludere de børn som af forskellige årsager har der svært i skolen. Denne interesse er delvist skabt af, at min egen skolegang var en meget svær størrelse. Jeg er ordblind og holder meget af, når jeg kan rykke ved stereotype forestillinger om, hvad ordblindhed er for noget. Det bedste ved min uddannelse er, at man ud over at læse de fag, man ønsker at komme til at undervise i, også får en masse andre kompetencer, herunder lærer man om mennesker og samfundet generelt.  

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse (både læreruddannelsen generelt eller specifikt læreruddannelsen på E-læring), og/eller ønsker at blive 'Studerende for en dag' (også muligt på de lørdage, hvor jeg er på indkald), så er du velkommen til at skrive til mig: lr17se013@edu.pha.dk 

Zeyneb Delice

Jeg læser til lærer i Roskilde - på 2. semester. 

Jeg er 19 år gammel og bor i Holbæk. Jeg er student fra Stenhus Gymnasium (STX), og er nu igang med læreruddannelsen. Jeg har linjefaget religion, men regner med at fortsætte med dansk og matematik efterfølgende. Jeg har altid ønsket et arbejde, hvor jeg kan komme i tæt kontakt med mennesker. Som lærer kan jeg både arbejde med børn, unge og voksne, og uddannelsen åbner derfor op for en masse muligheder. 

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Læreruddannelsen i Roskilde, er du velkommen til at skrive til mig: lr18s083@edu.pha.dk 

Pædagog

Stine Langeskov Bøge

Jeg læser på pædagoguddannelsen i Roskilde

Jeg er 22 år gammel og er i gang med mit 3. semester. Jeg kommer fra en lille by uden for Roskilde, men bor nu i en lejlighed i Roskilde med min kæreste.

Jeg har altid drømt om at blive politibetjent, men da jeg tænkte dybere over hvorfor jeg ville det, var det fordi jeg gerne ville arbejde med udsatte unge. Det mener jeg der er gode muligheder for med en uddannelsesbaggrund som pædagog. Processen fra at være sikker på hvad man skulle uddannelsesmæssigt, til ikke at vide om det var det rigtige, man nu havde søgt ind på, var svær. Dog gik der ikke mange uger på pædagoguddannelsen, før at jeg var helt sikker på, at det var det rigtige for mig. Det kunne jeg mærke igennem måden, der blev undervist på, forventningerne til mig som studerende og de mange spændende emner, vi kom/kommer igennem.

Ved min start på pædagoguddannelsen fik jeg også et studierelevant arbejde hos en handicappet pige. Hende hjælper jeg med alt fra personlig pleje til gåture eller fredags hygge med film og slik på sofaen. Jeg har valgt specialiseringen ”Social og Special”, hvor jeg igen har fået bekræftet at dette er den helt rigtige vej for mig, hvilket jeg også har fået bekræftet gennem mit arbejde som hjælper. Jeg sætter stor pris på at hjælpe andre og følelsen af at kunne hjælpe nogen, der ikke selv kan, er en gave for mig.

Jeg har tidligere gået på gymnasium (STX), hvilket har givet mig nogle gode ting med i bagagen. Dog har jeg i den forbindelse også fundet ud af, at tavleundervisning fra 8-15 hver dag ikke er måden jeg lærer bedst på. Derfor er det dejligt at have fundet en uddannelsesvej, der matcher mig og min måde at lære på. Vekslen mellem undervisning, opgaver i grupper og praktik er den helt rigtige måde for mig at lære på og derfor er jeg ikke et sekund i tvivl om, at pædagoguddannelsen er den rigtig for mig. Jeg er lige blevet færdig på grundfagligheden og skal ud i min specialiseringsklasse, hvor jeg efterfølgende starter i 2. praktik inden for specialområdet.  

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive ”Studerende for en dag” på pædagoguddannelsen i Roskilde, så er du velkommen til at skrive til mig: pr17v086@edu.pha.dk

Mia Worm

Jeg læser på pædagoguddannelsen i Roskilde.

Jeg er 23 år gammel og er i gang med mit 4. semester. Jeg kommer oprindeligt fra Aarhus, men bor nu i Roskilde sammen med min kæreste.

Da jeg skulle vælge uddannelse, havde jeg meget svært ved at finde ud af, hvad jeg skulle vælge. Jeg har en HF-Søfart og troede, at jeg skulle ud at sejle eller være shipping assistent. Det fandt jeg dog hurtigt ud af ikke var mig, og derfor søgte jeg ind på Psykologi på Aalborg Universitet og startede der. Efter 1 semester gik det op for mig, at det ikke var den bedste måde at studere på for mig, og at der var nogle dele af psykologien, jeg fandt mere interessante end andre, så derfor besluttede jeg mig for at flytte til Roskilde og starte på pædagoguddannelsen. Det var et valg, jeg tog på baggrund af den følelse, jeg havde, da jeg var lærervikar på en skole i Aarhus. 

Jeg er frivillig (projektleder) i en læringscafé i Roskilde for Red Barnet Ungdom, hvilket giver mig en masse udfordringer og erfaringer med børn i skolealderen.

Jeg har valgt specialiseringen ’Dagtilbud’, da jeg slet ikke er i tvivl om, at det er børn – de ’små’ – jeg skal arbejde med. Udviklingspsykologien er noget jeg finder utrolig spændende, og det er desuden noget, man arbejder med på uddannelsen.

At stoppe på universitet og i stedet starte på pædagoguddannelsen er det bedste jeg har gjort for mig selv, for jeg kan virkelig mærke, at jeg finder hele studiet spændende! Lige nu er jeg i 2. praktik, og jeg elsker al den energi, jeg får fra børnene, og deres ærlighed, glæde og spontanitet – det er fantastisk at være i.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Pædagoguddannelsen i Roskilde, så er du velkommen til at skrive til mig: pr17s035@edu.pha.dk

Hiam Abdul-Ghani

Jeg læser på pædagoguddannelsen i Slagelse på mit 2. semester.

Jeg er 19 år og har taget HF uddannelsen på VUC i Slagelse. Jeg er født og opvokset i Slagelse, men oprindeligt fra Palæstina og Tyrkiet. Jeg er frivillig i "Pusterummet - Børnecaféen på Slagelse Sygehus", et hygge- og legerum for børn og unge. Jeg har valgt specialiseringen "Dagtilbud". Jeg har valgt pædagoguddannelsen på baggrund af, at jeg længe har haft interesse indenfor det humanitære område, specielt pædagogområdet. Det bedste ved min uddannelse er, at der er et godt studiemiljø. 

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Pædagoguddannelsen i Slagelse, så er du velkommen til at skrive til mig: ps18s085@edu.pha.dk

Sonia del Rio Herraez

Jeg læser til pædagog på campus Slagelse på mit 4. semester.

Jeg er 45 år og kommer oprindeligt fra Spanien. Jeg bor i Ringsted sammen med min mand og min datter på 4 år. Jeg har en kandidat i kommunikation og har arbejdet i mange år inden for marketing og virksomhedskommunikation.

For to år siden tog jeg den store beslutning at ændre min karriere og begynde forfra. Jeg havde brug for at skifte til en meningsfuld profession, hvor man kan gøre en forskel, og sådan er pædagogik i mine øjne.

Pædagoguddannelsen giver mulighed for at arbejde indenfor mange forskellige områder. Man kan arbejde med børn, unge, handicappede, ældre osv. Koblingen mellem teori og praksis er tydelig, og der er så lange praktikperioder under uddannelsen, at man får et godt indblik i professionens udfordringer, dilemmaer og muligheder.

Omkring pædagoguddannelsen er der også et fantastisk studiemiljø, som giver et godt socialt liv under uddannelsen.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på pædagoguddannelsen i Slagelse, så er du velkommen til at skrive til mig: ps17s067@edu.pha.dk

Kristine Orland Kørvel

Jeg læser på pædagoguddannelsen i Vordingborg. Jeg er 21 år og i gang med mit 6. semester på specialiseringen Dagtilbud. Jeg bor i Nykøbing F. med min kæreste og datter. 

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Pædagoguddannelsen i Vordingborg, så er du velkommen til at skrive til mig: pv16s052@edu.pha.dk

Simone Bo Jensen

Jeg læser på pædagoguddannelsen i Nykøbing F.

Jeg er 22 år gammel, og startede på uddannelse september 2018. Jeg er opvokset i en lille by, Mogenstrup (tæt på Næstved), men er flyttet til Nykøbing F.

Jeg er uddannet pædagogisk assistent og idrætslærer. Jeg har valgt pædagoguddannelsen, fordi jeg synes det at arbejde med mennesker, giver mig en livsglæde, og jeg synes det er enormt spændende at dykke ned i nogle teorier som omhandler arbejdet omkring de forskellige målgrupper, som man kan komme ud og arbejde med.  

I min fritid arbejder jeg som livredder i Nykøbing F og Nørre Alslev, og jeg er en person, der elsker at være aktiv i min fritid. Studiemiljøet på Absalon gør, at jeg har et frirum til at have en hverdag ud over studiet, men som også giver mig mulighed for at fordybe mig i min uddannelse til hverdag. Studiemiljø er rigtig vigtig for mig som person, fordi jeg synes, det er vigtigt, at der både er tid til studie og fritidsinteresser, og det føler jeg, at der er på Absalon.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive ’studerende for en dag’ er du velkommen til at skrive til mig: pf18s019@edu.pha.dk

Carina Schønebeck Hoose

Jeg læser til pædagog i Nykøbing F. på mit 4. semester. Jeg er på specialiseringen Skole/Fritid. Jeg bor i Fuglebjerg ved Næstved.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på pædagoguddannelsen i Nykøbing F., så er du velkommen til at skrive til mig: pf17s043@edu.pha.dk

 

Socialrådgiver

Kit Ostermann

Jeg læser til socialrådgiver på campus Roskilde, hvilket jeg startede på i august 2018.

Jeg er 32 år og bor jeg sammen med min mand og vores to børn i Taastrup.

Jeg har været på lidt af en omvej, før jeg landede på den rette hylde på socialrådgiverstudiet.

Allerede som 21 årig overvejede jeg at søge ind på uddannelsen, men endte i stedet med at søge ind på tegnsprogstolkeuddannelsen på UCC. Der startede jeg i 2008 og afsluttede uddannelsen i 2012, hvorefter jeg arbejdede som tegnsprogstolk på fuldtid i 6,5 år.

Grundet nedskæringer og forringede arbejdsvilkår på tolkeområdet begyndte jeg at overveje nye uddannelsesmuligheder.

Igen gik mine tanker mod socialrådgiveruddannelsen. Denne gang krævede det dog en hel del økonomiske overvejelser, da det hele skulle kunne hænge sammen for vores familie. Tanker omkring su, su-lån og på sigt manglende su-klip fyldte en del og gjorde at det hele så lidt umuligt ud til at starte med. Men efter at have undersøgt en masse begyndte puslespillet at gå op, og jeg søgte ind.

Det er det bedste jeg har gjort i mange år!

Socialrådgiveruddannelsen byder på en meget bred vifte af jobmuligheder fremover, samtidig med at det er et virkelig spændende felt at dykke ned i. Målgrupperne er mange og der er muligheder for at komme til at arbejde i både det offentlige, i det private eller som selvstændig, hvilket var meget tiltalende for mig.

Jeg synes det er rart at vide, at der er muligheder for at kunne videreudvikle sig løbende, og at der er muligheder for at kunne komme til at arbejde indenfor forskellige områder af socialt arbejde i fremtiden.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på socialrådgiveruddannelsen i Roskilde, så er du velkommen til at skrive til mig: or18s064@edu.pha.dk

Daniel Ken Togo Kristiansen

Jeg læser til socialrådgiver på Nykøbing F. 

Jeg er 25 år gammel og læser på 5. semester.  

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Socialrådgiveruddannelsen i Nykøbing F., så er du velkommen til at skrive til mig: of16v008@edu.pha.dk

Karen Eckhardt Grünfeld

Jeg læser på Socialrådgiveruddannelsen i Slagelse.

Jeg er 43 år gammel og går på mit 6. semester.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på socialrådgiveruddannelsen i Slagelse, så er du velkommen til at skrive til mig: os17s019@edu.pha.dk 

Camilla Kampmann Christensen

Jeg læser til socialrådgiver i Slagelse. Jeg er 28 år gammel og i gang med mit 2. semester. Jeg bor i Slagelse med min kæreste og datter. Jeg er uddannet SOSU-assistent og har arbejdet flere år i hjemmeplejen. Jeg er aktiv i fagbevægelsen.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Socialrådgiveruddannelsen i Slagelse, så er du velkommen til at skrive til mig: os18s007@edu.pha.dk

Sygeplejerske

Regitze Kofoed Ljung Pedersen

Jeg læser til sygeplejerske i Nykøbing F. 

Jeg er 23 år gammel og læser på 4. semester.

Min baggrund for at læse til sygeplejerske er, at jeg er uddannet social og sundhedsassistent fra SOSU skolen Nykøbing i 2016. Jeg har efterfølgende arbejdet både i somatikken og hjemmeplejen, inden jeg kom ind på mit studie. Jeg har altid vidst, at det var sygeplejerske, jeg skulle være. Sygeplejersken runder så mange mulighed for at arbejde med mennesker, og her handler det ikke kun om patienten, men også de mennesker der er omkring patienten. At vise empati, anerkendelse og respekt er tre ord nøgleord i arbejdet som sygeplejerske.   <u1:p></u1:p>

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' er du velkommen til at skrive til mig: sf17s008@edu.pha.dk 

Souraya Said

Jeg læser til sygeplejerske i Roskilde 

Jeg er 21 år gammel og læser på 3. semester.

Min baggrund for at læse til sygeplejerske er, at jeg synes kroppen er interessant. Jeg har altid haft en stor interesse for kroppen og dens udvikling – Jeg vil gerne gøre en forskel! Desuden holder jeg meget af at arbejde med mennesker, møde nye udfordringer, samt at danne nye relationer. Ved siden af mit studie arbejder jeg som personlig træner og fitness instruktør.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på sygeplejerskeuddannelsen i Roskilde, så er du velkommen til at skrive til mig på min mail sr17v082@edu.pha.dk  

Banuja Satchithananthan

Jeg læser til sygeplejerske i Næstved på 4. semester.  

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på sygeplejerskeuddannelsen i Næstved, så er du velkommen til at skrive til mig på min mail: sn17s043@edu.pha.dk 

Aske Tange

Jeg læser til sygeplejerske i Roskilde.

Jeg er 29 år gammel og læser på 4. semester.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på sygeplejerskeuddannelsen i Roskilde, så er du velkommen til at skrive til mig: sr17s049@edu.pha.dk

Amalie Olsen

Jeg læser til sygeplejerske i Slagelse.

Jeg er 24 år gammel og går på 2. semester. Jeg har dog stor erfaring med at være studerende på Absalon, da jeg tidligere har læst på Ernæring og Sundhed. En uddannelse, som jeg var glad for, men jeg fandt ud af, at sygeplejerskeuddannelsen mere er mig.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på sygeplejerskeuddannelsen i Slagelse, så er du velkommen til at skrive til mig: ss18s056@edu.pha.dk

Cecilie Gundager Nielsen

Jeg læser til sygeplejerske i Holbæk på 2. semester. 

Jeg er 23 år og bor i Holbæk. Jeg har tidligere arbejdet i hjemmeplejen og arbejder nu på kardiologisk afdeling på Holbæk Sygehus. Jeg drømmer om at arbejde i udlandet efter endt uddannelse.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på sygeplejerskeuddannelsen i Holbæk, så er du velkommen til at skrive til mig: sh2018s007@edu.pha.dk 

Tolga Cenikli

Jeg læser til sygeplejerske i Holbæk på 2. semester. 

Jeg er 23 år og bor i Holbæk. Jeg er uddannet SOSU-assistent og har tidligere arbejdet i hjemmeplejen. Jeg drømmer om at arbejde inden for psykiatrien efter endt uddannelse.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på sygeplejerskeuddannelsen i Holbæk, så er du velkommen til at skrive til mig: sh2018s001@edu.pha.dk 

Sabine Louise Steen Humlegård

Jeg læser til sygeplejerske i Nykøbing F. på 2. semester. 

Jeg er 34 år og bor i Sakskøbing med min mand og 2 børn.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på sygeplejerskeuddannelsen i Nykøbing F., så er du velkommen til at skrive til mig: sf18s030@edu.pha.dk 

Har du spørgsmål vedrørende optagelse?

Cxense Display