Del

Studenterambassadører

Kontakt os

Som studenterambassadører har vi til opgave at hjælpe dig, der er ved at vælge uddannelse. Vi er ikke studievejledere, men vi kan fortælle dig om vores uddannelser, hvad vi brænder for, studieliv, jobmuligheder, hvordan det faktisk vil sige at være studerende på vores uddannelser. Du er meget velkommen til at sende os en mail, for at høre mere om vores uddannelser.

Studerende for en dag

Ønsker du at afprøve, hvordan det er at være 'Studerende for en dag' er vi din vært på dagen, så du får den bedste oplevelse af, hvordan det er at være studerende på en af vores uddannelser. Kontakt os for at høre om muligheden for være studende for en dag.

Kontakt os og hør mere

Nedenfor finder du en oversigt over alle os studenterambassadører (alfabetisk oversigt - opdelt i forhold til vores uddannelser). 

Administrationsbachelor (offentlig administration)

Line Simonsen

Jeg læser på administrationsbacheloruddannelsen i Næstved, hvor jeg også bor. 

Jeg er 23 år gammel og opvokset i Vordingborg. I 2013 flyttede jeg til Fyn i tre år for at læse HF-Søfart. Herefter har jeg arbejdet som salgsleder i Lidl, inden jeg besluttede mig for at begynde at studere.

Jeg valgte offentlig administration, fordi vores samfund interesserer mig, og fordi jeg er rigtigt glad for administrativt arbejde. 

Det bedste ved min uddannelse er, at den er hamrende relevant altid, den er alsidig og åbner en masse døre og giver mig en masse ny viden, samtidigt er den ufatteligt fleksibel, så jeg kan studere, når det passer mig. 

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på administrationsbacheloruddannelsen i Næstved er du velkommen til at skrive til mig: dn18s067@edu.pha.dk

Bioanalytiker

Alvine Skovgaard Laubacher

Jeg læser til Bioanalytiker i Næstved. 

Hvis du vil vide mere om min uddannelse, eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på bioanalytikeruddannelsen i Næstved, så er du velkommen til at skrive til mig på min mail bn18s006@edu.pha.dk

Marcus Lindholm Haupt-Hansen

Jeg læser på bioanalytikeruddannelsen i Næstved. 

Jeg er 20 år gammel og startede på uddannelsen i 2019. Jeg valgte at læse til bioanalytiker, fordi jeg i gymnasiet havde en lærer, der var uddannet inden for faget. Da jeg læste mere om uddannelsen, fandt jeg ud af, hvor mange muligheder der for at specialisere sig indenfor lige akkurat det, jeg har lyst til.

Tøv endelig ikke med at skrive til mig, hvis du har spørgsmål til uddannelsen :o) Du kan også følge mig en dag på min uddannelse i Næstved ('Studerende for en dag').

Min mail: bn19s003@edu.pha.dk 

Mette Fisker

Jeg læser på bioanalytikeruddannelsen i Næstved.

Jeg er 32 år gammel og bor i Næstved, men jeg er oprindeligt fra Haslev.

Før jeg søgte ind som bioanalytiker, der læste jeg til lægesekretær. Jeg har altid været vild med “den hvide verden”, men da jeg ikke har en gymnasial uddannelse, troede jeg, at alt videregående uddannelse var lukket land for mig. Efter længere tids overvejelser tilmeldte jeg mig fjernundervisning, hvor jeg tog kemi, biologi og matematik, mens jeg færdiggjorde lægesekretæruddannelsen. Da jeg hverken opfyldte kravene i kvote 1 eller kvote 2, søgte jeg kvote 2 gennem individuel kompetence vurdering (IKV). Her bliver det vurderet, om man har kompetencer, som kan sidestilles med de formelle adgangskrav - samt om man med sine kompetencer vurderes til at kunne gennemføre uddannelsen. Det resulterede heldigvis i en plads på studiet i 2018.  

En af grundene til, at jeg er så glad for mit studie, er, fordi man lærer utrolig mange spændende ting omkring, hvordan kroppen er opbygget, og hvordan den fungerer. Denne viden er nemlig super vigtig for at kunne forstå og kvalitetssikre de analyser, som vi skal lære at udføre. Derfor bruger vi også en del tid i laboratoriet, hvor vi får lov til at prøve tingene af i praksis og fx øve os i at blive strukturerede i forhold til at sætte laboratorieforsøg op. Jeg er glad for uddannelsen, fordi der netop ikke kun er forelæsninger, men også er en del praktisk arbejde, hvor man får det i hænderne og så er der selvfølgelig klinik ophold, hvor vi er ude på sygehusene for at opleve “den virkelige verden”. 

Hvis du vil vide mere om min uddannelse, eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på bioanalytikeruddannelsen i Næstved, så er du velkommen til at skrive til mig på min mail: bn18s066@edu.pha.dk

Heidi Camilla Larsen

Jeg læser til Bioanalytiker i Kalundborg.

Jeg er 33 år og bor i en lille by Kundby som ligger mellem Holbæk og Kalundborg sammen med min søn på 11 år. Oprindeligt kommer jeg fra det Sønderjyske, hvor jeg er født og opvokset. Derefter har jeg boet 10 år på Fyn, inden jeg flyttede til Sjælland i sommer 2015. 

Af uddannelser har jeg været vidt omkring bl.a. HG, mekaniker og kreativ maler. Jeg afsluttede i januar 2017 min HF enkeltfag. Derefter kom jeg ind på laborantuddannelsen men jeg kunne mærke, at jeg gerne ville mere og meget gerne også have noget patientkontakt - derfor valgte jeg i stedet at søge ind på bioanalytikeruddannelsen. 

Det bedste ved bioanalytikeruddannelsen er, at selve uddannelsen er så bred med 6 forskellige og spændende specialer. Vi veksler meget mellem skole og praktik, hvilket gør, at vi hurtigt kommer ud og prøver teorien af i praksis. Og så har vi et super studiemiljø med forskellige arrangementer. Og ikke mindst nogle kompetente undervisere, som er gode til at hjælpe, når man har brug for det.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på bioanalytikeruddannelsen i Kalundborg, så er du velkommen til at skrive til mig på min mail bn18s018@edu.pha.dk

Diplomingeniør i bioteknologi

Mathilde Ginnerskov Bergstrøm

Jeg læser diplomingeniør i bioteknologi på den internationale linje og er i gang med mit 3. år.

Jeg er 21 år gammel og er flyttet til Kalundborg i forbindelse med min uddannelse. Jeg er født og opvokset i Faxe. I 2018 blev jeg student på Midtsjællands Gymnasium i Haslev, hvor jeg havde studieretningen Bioteknologi A, Matematik A og Fysik B. Derefter var tanken egentlig, at jeg skulle have et sabbatår, men var meget tvivl og besluttede derfor at søge ind på efteroptagelse, da der stadigvæk var flere pladser på uddannelsen. 

Jeg har igennem hele min skoletid haft en voksende interesse for naturvidenskab især bioteknologi, og jeg var ikke i tvivl om at det var det jeg skulle studere. Jeg lærer bedst, når teori og praksis bliver blandet, og det er også derfor, at jeg valgte denne uddannelse. Jeg har valgt den internationale linje, da jeg gerne vil arbejde i udlandet, når jeg er færdig med min uddannelse, og jeg tænker, at det er nemmere, når jeg har lært fagsproget på engelsk, mens jeg studerer. Noget af det bedste ved min uddannelse er samarbejdet mellem skolen og lokale virksomheder, der gør at man kan se teorien anvendt i praksis.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Diplomingeniøruddannelsen i Bioteknologi, så er du velkommen til at skrive til mig på både dansk og engelsk:
ik18si303@edu.pha.dk

Faidra-Maria Dede

I am Faidra. I am Greek-Italian and currently in the 3rd semester of the Bachelor of Engineering in Biotechnology.

I am 19 years old and I moved in Denmark in August of 2019 to chase my dreams.

If you have any questions about the education or/and you want to be 'Student for a day' I will be more than happy to help you. I am available in English, Greek and Italian: ik19si007@edu.pha.dk

Andreea-Teodora Grasu

I am born in Romania, raised in Greece and I am studying the Bachelor of Engineering in Biotechnology on my 3rd semester.

I am 20 years old and moved to Denmark in August 2019 to start on the biotech education because I heard about the great opportunities that I can get here. Even though this education is new, I can see that everyone is trying to improve it and I'd like to be a part of it too. 

If you have any questions or want to be 'Student for a day' you are welcome to contact me by mail in English, Greek or Romanian: ik19si301@edu.pha.dk

Akshita Tripathi

I come from India and I am 21 years old. Currently I am in the 3rd semester of Bachelor of Engineering in Biotechnology and a student worker at Novo Nordisk. 

Studying at Absalon is fun and challenging, and it gives me a lot of opportunities as it is in a close collaboration with major Biotech companies in Denmark and abroad. The special thing about this campus is that Kalundborg is the Biotech city of Denmark and it has a very special system of Kalundborg symbiosis which is one of a kind. This gives the aspiring engineers a very big chance to learn and deal with real life situations. I would like to share my experience so far with everyone and will be very happy to help with all your queries. 

You can write to me in English or in Hindi and contact me at ik19si019@edu.pha.dk

Otilia Marc

I come from Romania, and I am studying Bachelor of Engineering in Biotechnology on my 6th semester. I am currently doing my internship at Novo Nordisk in USA. 

I am 25 years old and lived for some years in Denmark before I started on the biotech education. 

If you have any questions you are welcome to contact me by mail in English, Portuguese or Romanian: ik17si014@edu.pha.dk 

Mario Alzamora

I am from Spain and I am studying the Bachelor of Engineering in Biotechnology on my 6th semester. I am currently doing my internship at Novo Nordisk in Kalundborg. 

I am 23 years old and before moving to Kalundborg in Denmark I lived for 7 years in Sweden. 

If you have any questions you are very welcome to contact me by mail.

You can write me in Spanish, English or Swedish: ik17si007@edu.pha.dk

Jinyuhan Wang (Vera)

I come from China and you can also call me Vera. I am now in my 5th semester of the Bachelor of Engineering in Biotechnology in English.

I am 21 years old and I moved to Denmark in 2018 for this education, where we can get in touch with biotech companies and have the opportunities to work in the future.

If you have any questions about the studies or how it is to move to our little closeknit community in Kalundborg you are very welcome to contact me by email in English and Chinese: ik18si014@edu.pha.dk

Ergoterapeut

Nanna Jensen

Jeg læser til ergoterapeut i Næstved.

Jeg er 25 år, og er født og opvokset i Næstved.

Jeg tog en EUX efter min HG, da jeg fandt ud af, at jeg ville være ergoterapeut. Både ved siden af min EUX og nuværende studie har jeg et fritidsjob som handicaphjælper, hvor jeg kan bruge en del af det jeg lærer på mit studie. 

Jeg har valgt at læse til ergoterapeut, fordi jeg sætter stor pris på at kunne hjælpe andre mennesker. Ergoterapien går meget ud på at kende borgeren og kunne sætte sig ind i deres problematikker og finde en kreativ løsning på deres behandling. 

Vi genoptræner i aktiviteter, hvilket er meningsfuldt for mange, da man derfor skal udøve aktiviteter, man kan lide eller ønsker at kunne udøve selv i hverdagen. Her skal man som sagt tænke kreativt, hvilket altid har været min styrke. 

Det bedste ved min uddannelse er, at vi sætter os dybt ind i, hvem borgeren er, og vi derfor har bl.a. støttefag som pædagogik og psykologi, hvilket er virkelig interessant. Udover dette er jeg lykkelig for at have fundet en uddannelse, hvor jeg kan bruge min kreativitet, og "skæve" måde at se verden på. 

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på ergoterapeutuddannelsen i Næstved, så er du velkommen til at skrive til mig: en17s012@edu.pha.dk

Marlene Svensson

Jeg læser på ergoterapeutuddannelsen i Næstved.

Jeg er 21 år og bor i Nykøbing F, og jeg elsker min uddannelse. Da jeg blev student fra STX i Maribo, havde jeg absolut ingen ide om, hvad det var jeg ville, så jeg tog et sabbatår. Jeg tog til åbent hus og til studievejledning osv. for at finde ud af, hvad jeg skulle læse til. Det eneste jeg vidste var, at jeg godt ville arbejde med mennesker, og så faldt jeg over ergoterapeutuddannelsen. Efter jeg havde været til åbent hus, kunne jeg da mærke, at det var da meget interessant, og siden jeg startede har jeg ikke været i tvivl om, at det er det helt rigtige for mig. 

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på ergoterapeutuddannelsen i Næstved, så er du velkommen til at skrive til mig: en18s004@edu.pha.dk

 

 

Ditte Nielsen

Jeg læser til ergoterapeut i Næstved.

Jeg er 28 år og bor i Næstved. Ergoterapeut er min nr. 2 uddannelse. Jeg har en HF og er uddannet ernæringsteknolog. Grunden til at jeg valgte ergoterapeut uddannelsen er, at jeg manglede udfordringer på min tidligere arbejdsplads. Derudover havde jeg et ønske om at kunne hjælpe andre mennesker i deres hverdagsliv. Jeg håber i fremtiden at kunne kombinere mine 2 uddannelser.

Man kan godt sige, at jeg har taget nogle omveje for at komme dertil, hvor jeg er i dag, alligevel føler jeg mig 100% sikker på, at mit valg er det rigtige ved at uddanne mig til ergoterapeut, og det bliver jeg løbende bekræftet i på skolen og i praktikken.

De steder hvor jeg har været i praktik er: Folkeskole hvor der var børn med handicap, et rehabiliterings/sundhedscenter og et neorehabiliteringscenter.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på ergoterapeutuddannelsen i Næstved, så er du velkommen til at skrive til mig: en18s018@edu.pha.dk

Ernæring og sundhed

Cecilie-Marie Bang Nord

Jeg læser Ernæring og Sundhed på Fødevarer- og Ledelseslinjen i Sorø 

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Ernæring- og Sundhedsuddannelsen i Sorø, så er du velkommen til at skrive til mig: aa17s058@edu.pha.dk 

Kristina Schou Gjøl Christensen

Jeg læser på Ernæring og Sundhed uddannelsen i Sorø.

Jeg har valgt studieretningen: 'Fødevarer og ledelse'.

Jeg er 30 år gammel og født/opvokset i Tingbjerg. Jeg flyttede ud af København, da jeg ikke følte at det var der jeg hørte hjemme. Jeg fandt mit nye hjem i Ringsted, hvor jeg bor sammen med min mand og mine 2 piger. 

Jeg har en STX fra Vordingborg Gymnasium, som tog 4 år, da jeg valgte at blive mor mellem 2. og 3.G. Jeg har efterfølgende taget en 12 ugers HGS, da jeg var i tvivl om hvad jeg skulle være. Efter endt HGS blev jeg uddannet Salgsassistent i Kvickly, som jeg blev færdig med i 2013. Derefter fik jeg min datter nummer 2. 

Jeg valgte at studere Ernæring og Sundhed, fordi min yngste datter har cøliaki, og jeg efter kostomlægningen så de få og mange gange ringe ernæringsmæssige muligheder, som folk med fødevareallergier har. Jeg vil gerne ind og påvirke 'Free From' markedet og gerne lovgivningen på området. 

Det bedste ved min uddannelse er at alt det, man troede man vidste om ernæring og Sundhed, kun er en meget lille del af, hvad Ernærings- og Sundhedsuddannelsen reelt set dækker. Der er altid noget nyt at lære. 

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'studerende for en dag' på Ernærings- og Sundhedsuddannelsen i Sorø, så er du velkommen til at skrive til mig: aa17s068@edu.pha.dk

Silje Seider Ottosen

Jeg hedder Silje og læser Ernæring og Sundhed i Sorø.

Jeg er 27 år og er efter knap 10 år i København, flyttet til Slagelse for at finde ro til studiet.

Jeg har taget adskillige runder på arbejdsmarkedet, har taget både en HG og HF og været et halvt år på en ø i Thailand, fordi jeg pludselig troede, at det var dér, jeg hørte hjemme.

Jeg har altid været i tvivl om, hvad jeg ville, og jeg har bestemt ikke været en mønsterelev, hverken i folkeskolen eller på HF. Men efter, at det en dag gik op for mig, at Ernæring og Sundhed var det rigtige for mig, har jeg ikke set mig tilbage.

Jeg drømmer om og knokler målrettet for at blive Klinisk Diætist. Det er til tider hårdt. Det er tunge bøger og svære ord, men glæden ved at være havnet på den rigtige hylde, at have nogle fede undervisere og skønne medstuderende og hver dag føle sig klogere og stærkere i sit fag, overskygger for mig de lange dage.

Om du vil udvikle fødevarer, kostvejlede, være projektleder, arbejde i kæmpe produktionskøkkener eller noget helt andet, så er der plads til dig på uddannelsen; den er nemlig virkelig (!!) bred og åbner op for en masse spændende verdener.

Hvis du tror, ved eller er i tvivl om Ernæring og Sundhed er den rigtige vej for dig, så tøv ikke med at sende mig en mail, så vil jeg gøre mit bedste for at berige dig med mine erfaringer, så du bedre kan træffe det rigtige valg for DIG! :-)

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Ernæring- og Sundhedsuddannelsen i Sorø, så er du velkommen til at skrive til mig: aa19s013@edu.pha.dk

Fysioterapeut

Ida Christiansen

Jeg læser til fysioterapeut i Næstved.

Jeg er 25 år gammel og bor i Nykøbing F. Jeg kommer oprindeligt fra Lolland, hvor jeg er vokset op på en landejendom. Jeg er HHX'er fra Nykøbing, hvorefter jeg flyttede til København og boede i 3 år. Her tog jeg en kontor-uddannelse samtidig med, at jeg læste en akademi-merkonom i økonomi- og ressourcestyring. Efter at have arbejdet med handel, salg, logistik mm. mistede jeg lysten til dette og tog efter endt uddannelse et sabbatår, hvor jeg arbejdede i en biograf med ansvar for hverdagens gøremål. Her blev jeg enig med mig selv om, at jeg skulle arbejde med mennesker på et helt andet niveau end tidligere.

Jeg har altid interesseret mig meget for kroppen og forståelsen heraf. Jeg synes, at det er fascinerende, hvad den rette træning og terapeutiskebehandling kan hjælpe det enkelte menneske til. Faget rummer både fysiodelen, som er selve håndværket, men det rummer også terapi-delen, som fylder mindst lige så meget.

Fysioterapeutuddannelsen er super alsidig. Mange forbinder en fysioterapeut med genoptræning i kommune eller på hospital, men vi kan så meget mere. Personligt satser jeg ikke på at gå den vej, men former den mere efter personlige interesser. Vidste du, at man kan specialisere sig inden for 10 områder hvoraf der fx findes: Pædiatri, geriatri, muskuloskeletal, gynækologi og obstetrik og meget mere?

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på fysioterapeutuddannelsen i Næstved, så er du velkommen til skrive til mig: fn17s027@edu.pha.dk

Leisure Management

Chelina Makholm Bonne

Jeg hedder Chelina og læser Leisure Management i Roskilde.

Jeg er 22 år og startede på uddannelsen i september 2019. Jeg er rigtig glad for mit uddannelsesvalg, og især det at kunne dele min passion for Leisure med andre studerende, der har samme interesser.

Efter handelsskolen havde jeg et par sabbatår, hvor jeg uddannede mig til skiinstruktør og efterfølgende havde en sæson både i Østrig og Japan. Jeg har tidligere også været på landsholdet i ridning, og har derfor generelt en stor passion for sport.

Ydermere har jeg de sidste 4 år arbejdet i nattelivet, hvor jeg har haft muligheden for at arrangere forskellige events og koncerter med både større dansker artister og mindre udenlandske artister.

Jeg finder det rigtig interessant at skabe de første kontakter og idéer, der senere hen bliver til en stor oplevelse for mange mennesker, samtidig med at man skaber en værdi og heraf indtjening.

Leisure åbner rigtig mange døre, og heraf et hav af muligheder for hvilken vej man kan gå, og jeg er derfor ikke helt fast besluttet på hvilken branche jeg ender i endnu, men valgmulighederne er heldigvis mange.

Jeg vil med glæde hjælpe med at give dig et indblik i hvad uddannelsen egentlig går ud på eller hvad man kan bruge den til. Kunne du tænke dig at blive ’studerende for en dag’, eller bare få svar på nogle spørgsmål, så send mig endelig en besked på: mr19s066@edu.pha.dk

Andreas Gai Rasmussen

Jeg hedder Andreas og læser Leisure Management i Roskilde.

Jeg er glad for at have fundet en uddannelse, der er praksisnær og giver mening at bruge 3,5 år af mit liv på!

Vejen til Professionshøjskolen Absalon har været lang, og tanken om at skulle uddanne mig er blevet udskudt i flere år. Efter gymnasiet har jeg beskæftiget mig med alt fra fuldtids musiker til hjemmehjælper, og været bosat i udlandet i knap 4 år, hvor jeg arbejdede som koordinator/destinationschef for rejseselskaber, for igen at bosætte mig i Danmark for at arbejde som salgskonsulent for Radisson Hotels.

Jeg brænder for at skabe gode oplevelser for mennesker og give dem noget udover det sædvanlige! Mit mål er at blive selvstændig og drive mit eget rejseselskab, hvor jeg kan skabe oplevelser for livet.

Jeg vil utrolig gerne hjælpe dig med at få afklaring om denne uddannelse også kunne være noget for dig. Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Leisure Management uddannelsen i Roskilde, så er du velkommen til at skrive til mig på: mr18s056@edu.pha.dk

Ida Landsmann Neiiendam

Mit navn er Ida. Jeg er 22 år og startede på Leisure Management uddannelsen på Campus Roskilde i september 2019.

Jeg bor i Hillerød og pendler derfor hver dag til Roskilde for at studere. Ved siden af studiet arbejder jeg som Segway Guide og Barista i København. Samtidig er jeg i sommerhalvåret medarbejder som eventpersonale på Klampenborgs Galopbane. Jeg elsker at arbejde med mennesker, fortælle historier og inspirere folk.

Min rejse til Leisure Management uddannelsen har været lang. Jeg blev færdig med gymnasiet i 2017 og havde derefter 2 sabbatår, hvor jeg var ude og "finde mig selv" - en super kliché.. - men det har været altafgørende for mig at skulle finde mine interesser i processen!

Jeg var egentlig sikker på, at jeg skulle studere noget helt andet. Tilfældigvis hørte jeg om Leisure Management uddannelsen, og måtte derfor besøge uddannelsen for at se, om dette var noget for mig. Jeg blev hurtigt forelsket og overbevist om, at dette var det rigtige valg.

Som uddannet Leisure Management vil du komme til at skabe uforglemmelige oplevelser for folk. Der er ikke mange, der tænker over hvor meget planlægning, der ligger bag fx et stort arrangement. Du vil med denne uddannelse have mulighed for at vække disse arrangementer til livs.

Uddannelsen byder alle velkommen. Den åbner også bl.a. for en bred vifte af karrieremuligheder, og du vil kunne komme ud og have det fedeste arbejde (et job som andre kun drømmer om). Der er rigtig mange oplevelsesmuligheder i Danmark og i udlandet – derfor er det en oplevelsesindustri, der aldrig vil kunne erstattes.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at være 'studerende for en dag' på Leisure Management uddannelsen i Roskilde, så er du velkommen til at skrive til mig: mr19s114@edu.pha.dk  

Lærer

Thomas Kofoed-Dam

Jeg er 24 år og læser på læreruddannelsen i Vordingborg, hvor jeg har valgt talentlinjen 'Sport og bevægelse'.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Læreruddannelsen i Vordingborg, så er du velkommen til at skrive til mig: lv18s306@edu.pha.dk

Johan Sofus Fritsche

Jeg læser til folkeskolelærer på Absalon i Roskilde.

Jeg er 23 år gammel og bor i Roskilde. Før boede jeg i Køge, men jeg valgte at flytte, da jeg startede på uddannelsen. Jeg blev student i 2016 efter 3 år med samfundsfag A, matematik A, naturgeografi B og spansk A. Min oprindelige plan var at læse idræt på Københavns universitet, men jeg valgte det fra, da jeg følte, at det ville begrænse mig fremadrettet.

Jeg valgte at læse til folkeskolelærer, efter jeg havde arbejdet som vikar med faste timer og skemaer, og jeg følte, at den rolle var korrekt for mig. Førhen havde jeg aldrig kunne forestille mig selv som lærer. Det var en meget pludselig åbenbaring for mig. Undervisningen i Roskilde er baseret på klasseundervisning, som minder meget om det, der foregår i gymnasiet eller folkeskolen, hvilket er lige noget for mig. 

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Læreruddannelsen i Roskilde, så er du velkommen til at skrive til mig: lr18s096@edu.pha.dk 

Liv Constantin

Jeg læser til lærer i Vordingborg.

Jeg er 23 år gammel og kommer oprindeligt fra Nykøbing Falster. Inden længe flytter jeg sammen med min kæreste i Næstved. Jeg har tidligere gået på RUC, hvor jeg læste psykologi og pædagogik- og uddannelsesstudier, men fandt ud af efter 2 års studie, at jeg havde brug for et uddannelsessted, som også havde tænkt praktikken ind i studieforløbet. Derfor valgte jeg læreruddannelsen på Professionshøjskolen. Jeg har valgt undervisningsfagene dansk, samfundsfag og engelsk.

Sideløbende med studiet har jeg et job hos MentorDanmark, hvor jeg underviser børn og unge privat et par gange om ugen. Jeg brænder for at undervise og se glimtet i mine elevers øjne, når de knækker koden til noget, der for dem er svært

Jeg kan godt lide at gå på Absalon, fordi der ikke er én finger at sætte på det sociale ved studiet. Vi bliver også tit blandet ift. årgangene på de forskellige hold, så der er hele tiden nye mennesker, man kan lære at kende. Jeg lærer allerbedst, når teori og praksis bliver kombineret, og jeg elsker samtidig at lære fra mig og arbejde med børn og unge mennesker, så derfor faldt valget på læreruddannelsen - og jeg har ikke fortrudt mit valg!

Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at afklare, om læreruddannelsen kunne være vejen frem for dig. Hvis du er i tvivl, har spørgsmål eller har lyst til at være 'Studerende for en dag' i Vordingborg på læreruddannelsen, så skal du være noget så velkommen til at skrive til mig her: lv18s099@edu.pha.dk

Kirstine Damkær

Jeg er lærerstuderende via e-lær i Roskilde.

Jeg har valgt undervisningsfagene engelsk og historie. Herudover regner jeg med at vælge enten samfundsfag eller religion.  

Jeg er 36 og bor i Skibby sammen med min familie.

Min vej til uddannelsen har været lidt kringlet og præget af både gode og dårlige oplevelser med min egen læring, klassekammerater og mine undervisere.

Jeg har arbejdet med børn ad flere forskellige omgange og er desuden uddannet slynge- og bærevejleder. Formidling, vejledning og stærke holdninger herom har uden tvivl præget mit valg af uddannelse, da jeg endelig i 2019 stod med min studentereksamen og var klar til at sætte krydser på optagelse.dk

Fra jeg blev færdig med 10. klasse i 2000 og til nu har jeg arbejdet, fået tre børn, været gift og skilt, uddannet mig og boet i Asnæs, Aalborg, Skibby og så Sejerø hvor jeg oprindeligt kommer fra.

Jeg mener, at læreruddannelsen er en af Danmarks vigtigste uddannelser, og jeg er meget glad for min uddannelse. Jeg åbner mine bøger med både fascination, spænding, og til tider skræk for en dag at skulle omdanne min teori til virkelighed foran grupper af børn og unge.

Det var for mig afgørende at tale med en studenterambassadør om uddannelsen, da jeg stod for at skulle vælge, for selvom jeg kunne få masser af information her på siden, gav det mig en anden følelse af autenticitet og ro omkring de tanker, jeg selv havde gjort mig.

Det er bl.a. den følelse, der har haft betydning for, at jeg selv er en del af ambassadørkorpset. 

Hvis du har spørgsmål eller lyst til at blive studerende for en dag er du velkommen til at kontakte mig på lr19se027@edu.pha.dk

August Engell

I am a danish student, studying at the International Honours Degree in Teaching at Campus Vordingborg on my 3rd year. And I am currently living in Vordingborg.

I am 24 years old and lived all my life in Denmark except one year abroad as a volunteer. This is where I became interested in the globalised world and I was exposed to English everyday. I have always had an interest in becoming a teacher, but never thought I would study in English. I found the possibility to do so here, and have loved my decision ever since.

If you have any questions regarding the program, social life or want to see it for yourself (‘Student for a day’), feel free to contact me anytime on my mail: lv18s011@edu.pha.dk

**************

Jeg studerer på den Internationale læreruddannelse i Vordingborg, hvor jeg læser på 3. år. Og lige pt. bor jeg i Vordingborg.

Jeg er 24 år gammel og har boet i Danmark hele mit liv undtaget et år i udlandet som volontør. Her blev jeg kastet ud i at bruge Engelsk hver dag, og opdagede hurtigt min egen interesse i den globaliserede verden. Jeg har i længere tid ønsket at læse til lærer, men aldrig troet, at det ville blive på en international uddannelse. Da jeg fandt muligheden, blev jeg helt vild glad. En kombination af min interesse for den globale verden og muligheden for at læse til lærer, kunne jeg ikke sige nej til.

Hvis du ønsker at spørge ind til programmet på den Internationale læreruddannelse, det sociale liv på uddannelsen eller opleve det med dine egne øjne som ‘studerende for en dag', kan du til enhver tid kontakte mig på min mail: lv18s011@edu.pha.dk

Morten Kristen Rygner

Jeg er 34 år og bor i Næstved. Jeg har valgt at tage Læreruddannelsen som E-læring i Roskilde.

E-læringsstudiet giver mig et mere fleksibelt studieliv, som hænger bedre sammen med min hverdag med to døtre og en kone, som er selvstændig. Jeg har valgt læreruddannelsen, efter at jeg har arbejdet 3 år i en ungdomsbolig og 7 år i skolefritidsordning, hvor jeg fik mere og mere arbejdstid i skolen. Jeg holder meget af det liv, der er på en skole og elsker at se, hvordan børnene udvikler sig, og her har jeg en særlig interesse for arbejdet med at inkludere de børn som af forskellige årsager har der svært i skolen. Denne interesse er delvist skabt af, at min egen skolegang var en meget svær størrelse. Jeg er ordblind og holder meget af, når jeg kan rykke ved stereotype forestillinger om, hvad ordblindhed er for noget. Det bedste ved min uddannelse er, at man ud over at læse de fag, man ønsker at komme til at undervise i, også får en masse andre kompetencer, herunder lærer man om mennesker og samfundet generelt.  

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse (både læreruddannelsen generelt eller specifikt læreruddannelsen på E-læring), og/eller ønsker at blive 'Studerende for en dag' (også muligt på de lørdage, hvor jeg er på indkald), så er du velkommen til at skrive til mig: lr17se013@edu.pha.dk 

Pædagog

Line Munk Nielsen

Jeg læser til pædagog på Absalon i Slagelse.

Jeg er 23 år gammel og bor sammen med min kæreste.

I 2015 fik jeg min studentereksamen, herefter tog jeg 3 sabbatår, hvor jeg først var ude at rejse - først på interrail og året efter var jeg afsted i 3 mdr. for at opleve Asien. Da jeg kom hjem fra Asien fik jeg arbejde i en børnehave og her gik min interesse i gang for det pædagogiske fag. Jeg søgte ind på uddannelsen på kvote 2, og blev optaget i september 2018. Jeg er nu i gang med mit 2. år som pædagog studerende, og det er det fedeste. Jeg har valgt specialiseringen ”Dagtilbud”.

Hvis du har spørgsmål til pædagoguddannelsen eller du ønsker at blive studerende for en dag på pædagoguddannelsen i Slagelse er du mere end velkommen til at skrive til mig på min mail: ps18s065@edu.pha.dk

Mia Worm

Jeg læser på pædagoguddannelsen i Roskilde.

Jeg er 24 år gammel. Jeg kommer oprindeligt fra Aarhus, men bor nu i Roskilde sammen med min kæreste.

Da jeg skulle vælge uddannelse, havde jeg meget svært ved at finde ud af, hvad jeg skulle vælge. Jeg har en HF-Søfart og troede, at jeg skulle ud at sejle eller være shipping assistent. Det fandt jeg dog hurtigt ud af ikke var mig, og derfor søgte jeg ind på Psykologi på Aalborg Universitet og startede der. Efter 1 semester gik det op for mig, at det ikke var den bedste måde at studere på for mig, og at der var nogle dele af psykologien, jeg fandt mere interessante end andre, så derfor besluttede jeg mig for at flytte til Roskilde og starte på pædagoguddannelsen. Det var et valg, jeg tog på baggrund af den følelse, jeg havde, da jeg var lærervikar på en skole i Aarhus. 

Jeg er frivillig (projektleder) i en læringscafé i Roskilde for Red Barnet Ungdom, hvilket giver mig en masse udfordringer og erfaringer med børn i skolealderen.

Jeg har valgt specialiseringen ’Dagtilbud’, da jeg slet ikke er i tvivl om, at det er børn – de ’små’ – jeg skal arbejde med. Udviklingspsykologien er noget jeg finder utrolig spændende, og det er desuden noget, man arbejder med på uddannelsen.

At stoppe på universitet og i stedet starte på pædagoguddannelsen er det bedste jeg har gjort for mig selv, for jeg kan virkelig mærke, at jeg finder hele studiet spændende! Lige nu er jeg i 2. praktik, og jeg elsker al den energi, jeg får fra børnene, og deres ærlighed, glæde og spontanitet – det er fantastisk at være i.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Pædagoguddannelsen i Roskilde, så er du velkommen til at skrive til mig: pr17s035@edu.pha.dk

Hiam Abdul-Ghani

Jeg læser på pædagoguddannelsen i Slagelse på mit andet år.

Jeg har valgt specialiseringen "Dagtilbud".

Jeg er 20 år og har taget HF uddannelsen på VUC i Slagelse. Jeg er født og opvokset i Slagelse, men oprindeligt fra Palæstina og Tyrkiet. 

Jeg har valgt pædagoguddannelsen på baggrund af, at jeg længe har haft interesse indenfor det humanitære område, specielt pædagogområdet. Det bedste ved min uddannelse er, at der er et godt studiemiljø. 

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Pædagoguddannelsen i Slagelse, så er du velkommen til at skrive til mig: ps18s085@edu.pha.dk

Maria Juul Nielsen

Mit navn er Maria, og jeg er 21 år gammel. Til daglig læser jeg til pædagog i Slagelse.

jeg er for et år siden flyttet til Slagelse grundet studie, og jeg har siden 8. klasse været sikker på valg af uddannelse. Min vej frem til uddannelsen har været rimelig direkte, jeg er som person blandt andet meget målrettet, kreativ og selvstændig hvilket også lægger til grund for valg af min uddannelse.

Kort CV

  • Svebølle folkeskole
  • Idrætsefterskolen Klintsøgaard
  • Kalundborg gymnasium og HF
  • Sabbat år – fast stilling i børnehave som pædagogmedhjælper
  • Professionshøjskolen Absalon

Jeg er ambitiøs og ønsker hele tiden at forbedre mig – heraf udvikle mine faglige kompetencer inden for pædagogikken.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse og/eller ønsker at blive studerende for en dag på pædagog uddannelsen i Slagelse, er du velkommen til at kontakte mig; ps18s051@edu.pha.dk

Ud over det - hvis du skulle have lyst til en snak om uddannelsen, er du ligeledes velkommen til at kontakte mig på mail og heraf få mit nummer.

De kærligste hilsner Maria

Iza Quanjer

Mit navn er Iza. Jeg er 28 år og pædagogstuderende i Slagelse.

Jeg har siden jeg var ganske ung vidst, at jeg ville have med mennesker at gøre. Først så var jeg overbevist om, at jeg skulle være børnepsykolog, men den lange uddannelse skræmte mig lidt. Derfor besluttede jeg mig for at tage pædagogisk assistent uddannelsen for ligesom at få en bedre grundforståelse af børn i 0-6 års alderen. Siden dengang har min interesse for børn og deres udvikling fyldt mere og mere, og derfor besluttede jeg mig for at starte på pædagoguddannelsen, efter jeg havde erhvervet mig en masse års erfaring foruden selv at få 2 børn.

Jeg nyder min skolegang og blandingen af gruppearbejde og frie tøjler fuldt ud, og jeg håber og tror på, at min uddannelse vil føre mig mod et super spændende job i en fantastisk børnehave her på Sjælland, og så tror jeg om nogle år jeg vil læse noget logopædi i et eller andet omfang (Tale/høre pædagog).

 

Uddannelsens skift mellem teori og praktik efter din grundfarlighed er super fantastisk, og du får her en kæmpe mulighed for at prøve dine teorier af, og samtidigt får du en masse erfaring, som du kan tage med dig i din undervisning. En stor cirkel af viden og erfaring, som man tager med sig ud, når man engang er færdig.

 

Hvis du vil vide mere om pædagoguddannelsen eller prøve at være 'Studerende for en dag' på pædagoguddannelsen i Slagelse, så skriv endelig til mig: ps18s011@edu.pha.dk

Peter André Værnhøj

Jeg læser til Pædagog på campus Nykøbing.

Jeg er 26 år gammel og er født og opvokset på Lolland. 

Efter endt STX tog jeg mig et sabbatår og meldte mig som værnepligtig i Den kongelige Livgarde. Efter værnepligten tog jeg en uddannelse som kok, da jeg gerne ville erhverve mig et håndværk samtidig med at kunne arbejde med mennesker. De lange arbejdsdage drev mig dog væk fra jobbet og fik mig til at søge ind på pædagoguddannelsen i Nykøbing. Valget er langt fra fortrudt. 

Ved siden af mit studie, arbejder som handicaphjælper i forskellige botilbud samt på en skole som hhv. lærervikar og SFO vikar. 

Pædagogstudiet er så utroligt varierende, fordi uddannelsen hele tiden er i udvikling løbende med samfundet og tiden. Det gør det at være pædagogstuderende helt unik og spændende. Lærerne på campus er meget engagerede, kompetente og er altid klar til en snak. 

Tøv endelig ikke med at kontakte mig på mail, hvis du har spørgsmål omkring uddannelsen, campus Nykøbing eller bare gerne vil have en dag som studerende. Min mailadresse er: pf18v004@edu.pha.dk

Jonas Jørgensen

Jeg læser på pædagoguddannelsen og har specialiseringen ”Skole & Fritid” på Campus Roskilde.

Jeg er 23 år og bor i Roskilde. Jeg er vokset op i en stor familie, hvor vi altid har hjulpet hinanden, og derfor har jeg også altid været interesseret i at arbejde med mennesker. Så efter HF på Stenhus Gymnasium, startede jeg derfor på en sundhedsfaglig uddannelse i København, men efter et ½ års tid fandt jeg ud af, at jeg ikke skulle arbejde med mennesker på denne måde.

Efter en tid som vikar/medhjælper i et børnehus fandt jeg ud af, at det var vejen frem for mig, og jeg valgte derfor at starte på pædagoguddannelsen. 

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Pædagog bacheloruddannelsen i Roskilde er du velkommen til at skrive til mig: pr18s029@edu.pha.dk

Carina Schønebeck Hoose

Jeg læser til pædagog i Nykøbing F.

Jeg er på specialiseringen Skole/Fritid. Jeg bor i Fuglebjerg ved Næstved.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på pædagoguddannelsen i Nykøbing F., så er du velkommen til at skrive til mig: pf17s043@edu.pha.dk

 

Socialrådgiver

Zeineb Al-Jawahari

Jeg læser til Socialrådgiver på Campus Roskilde.

Jeg er 20 år gammel og bor i København.

Jeg fik interesse til at læse socialrådgivning engang i 2018, hvor jeg hørte et oplæg omkring den hjælp, som mangles derude. Det fik mig til at reflektere over meningen med mit liv; og det er netop det at gøre godt for andre. Jeg tror på, at hjælp findes i mange former og størrelser, og at socialrådgiveruddannelsen er én af de nøgler, som kan føre til, at min drøm bliver opfyldt. 

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på socialrådgiveruddannelsen i Roskilde, så er du velkommen til at skrive til mig: or19s047@edu.pha.dk

Mary Fardoras Dupont

Jeg læser til socialrådgiver på Campus Roskilde.

Uddannelsen giver en bred faglig viden i fagene: Socialt arbejde, jura, samfundsvidenskab og psykologi - herunder også kommunikation og meget mere, hvilket jeg med glæde fortæller dig mere om.

Så vis du har spørgsmål vedrørende min uddannelse og/eller har mod på at være studerende for en dag på socialrådgiveruddannelsen i Roskilde, så er du mere end velkommen til at kontakte mig på: or18v051@edu.pha.dk 

Camilla Kampmann Christensen

Jeg læser til socialrådgiver i Slagelse.

Jeg er 29 år gammel og bor i Slagelse med min kæreste og datter. Jeg er uddannet SOSU-assistent og har arbejdet flere år i hjemmeplejen. Jeg er aktiv i fagbevægelsen.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Socialrådgiveruddannelsen i Slagelse, så er du velkommen til at skrive til mig: os18s007@edu.pha.dk

Sygeplejerske

Souraya Said

Jeg læser til sygeplejerske i Roskilde 

Jeg er 22 år gammel. Min baggrund for at læse til sygeplejerske er, at jeg synes kroppen er interessant. Jeg har altid haft en stor interesse for kroppen og dens udvikling – Jeg vil gerne gøre en forskel! Desuden holder jeg meget af at arbejde med mennesker, møde nye udfordringer, samt at danne nye relationer. Ved siden af mit studie arbejder jeg som personlig træner og fitness instruktør.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på sygeplejerskeuddannelsen i Roskilde, så er du velkommen til at skrive til mig på min mail sr17v082@edu.pha.dk  

Selver Avcil

Jeg læser til sygeplejerske i Næstved. 

Jeg er 25 år. Min baggrund for at læse til sygeplejerske strækker sig langt tilbage, jeg har været afklaret omkring mit drømmejob som sygeplejerske, siden jeg var 10 år. 

Det har bare ligget i mig at hjælpe andre mennesker. Jeg nyder den tilbagemelding jeg får - som et enkelt smil og et tak. Jeg føler virkelig, at jeg kan gøre en forskel og bliver den enkeltes helt, iført det seje hvide outfit. Jeg er personligt selv helt vild med film og serier, der omhandler sygehus og læger :o)

Jeg har altid været bedst til det praktiske, så derfor valgte jeg SOSU frem for et gymnasium. Jeg er uddannet SSH og SSA fra SOSU Næstved.  

Jeg har fået en del erfaringer og oplevelser med i rygsækken, disse gør jeg også flittigt brug af under uddannelsen til sygeplejerske. 

Udover at studere, arbejder jeg på et plejehjem i Mogenstrup. Jeg er også studentervejleder på Absalon Næstved.  

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på sygeplejerskeuddannelsen i Næstved, så er du velkommen til at skrive til mig på min mail: sn17v012@edu.pha.dk  

Amalie Olsen

Jeg læser til sygeplejerske i Slagelse.

Jeg er 25 år gammel.

Jeg har tidligere læst på Ernæring og Sundhed. En uddannelse, som jeg var glad for, men jeg fandt ud af, at sygeplejerskeuddannelsen mere er mig.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på sygeplejerskeuddannelsen i Slagelse, så er du velkommen til at skrive til mig: ss18s056@edu.pha.dk

Malene Lindhardt Wittorff Jensen

Jeg læser til sygeplejerske i Holbæk. 

Jeg har valgt at studere sygepleje, idet jeg sætter en ære i at interagere med både borgere, patienter og pårørende. Jeg arbejder i hjemmeplejen og på sygehuset i Holbæk, hvilket jeg er utrolig glad for at få mulighed for igennem sygeplejerskeuddannelsen i Holbæk. 

Det bedste ved min uddannelse er, at jeg får lov til at være en del af netop dét menneskes liv og gøre en forskel i forbindelse med deres kontakt i sundhedsvæsnet. 

Jeg har en HHX baggrund fra Slotshaven Gymnasium i Holbæk. Jeg er 22 år og bor i Holbæk.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på sygeplejerskeuddannelsen i Holbæk, så er du velkommen til at skrive til mig: sh19s027@edu.pha.dk 

Rikke Højris Poulsen

Jeg læser til sygeplejerske i Holbæk. 

Jeg har arbejdet i hjemmeplejen i et år efter jeg blev student. Det gjorde jeg for at få en masse erfaring og finde ud af, om faget var noget for mig. At have erfaring inden man søger ind som sygeplejerske, synes jeg er vigtigt.

Jeg har valgt at studere til sygeplejerske, da jeg gerne vil gøre en forskel, og så har jeg altid godt kunne lide at arbejde med mennesker. Derudover er jeg et meget omsorgsfuldt menneske, så jeg kan godt lide at give andre omsorg og sørge for, at de har det godt. Jeg drømmer om at blive anæstesi sygeplejerske, da jeg gerne vil udføre omsorg før, under og efter en operation. Derudover har man et stort ansvar som anæstesi sygeplejerske, så som at overvåge livsvigtige funktioner (fx ilttilførsel), imens patienten er bedøvet.

Det bedste ved min uddannelse, er at vi har så meget praktik og jeg lærer ekstremt godt under praktik, da man får lov at prøve en masse ting sammen med en uddannet sygeplejerske. 

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på sygeplejerskeuddannelsen i Holbæk, så er du meget velkommen til at skrive til mig: sh19s033@edu.pha.dk 

Mette Lyngaae Akselbo

Jeg læser til sygeplejerske i Holbæk.

Jeg er 22 år gammel, og bor i Holbæk.

Jeg er uddannet social og sundhedsassistent i 2017, og arbejder ved siden af studiet som afløser på et plejehjem.

I fremtiden drømmer jeg om at komme til at arbejde inden for psykiatrien, eller komme til udlandet.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på sygeplejerskeuddannelsen i Holbæk, så er du meget velkommen til at skrive til mig: sh2018v024@edu.pha.dk

Sigurd Glargaard Jacobsen

Jeg læser til sygeplejerske på campus i Nykøbing, hvor jeg startede i september 2019.

Jeg er 35 år, gift og er far til to børn på 2 og 6 år. Jeg er uddannet social -og sundhedsassistent og har arbejdet på et psykiatrisk sengeafsnit gennem 7 år. Jeg har aldrig været i tvivl om, at hvis jeg skulle videreuddanne mig, så skulle det være den sundhedsfaglige vej som sygeplejerske. I sommers blev det tid til at få flere udfordringer og muligheder i fremtiden, og jeg startede på uddannelsen.

Jeg syndes livet er fantastisk som studerende og nyder at have muligheden for at lære en masse nyt, sammen med mine medstuderende.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse og/eller ønsker at blive 'studerende for en dag' på sygeplejerskeuddannelsen i Nykøbing F., så skriv til mig: sf19s022@edu.pha.dk 

Har du spørgsmål vedrørende optagelse?