Del

Studerende for en dag

På grund af den nuværende COVID19-situation kan du ikke blive ’studerende for en dag’ i øjeblikket.
Du er dog meget velkommen til at sende en mail til en af ambassadørerne med dine spørgsmål til den pågældende uddannelse, og du kan også skrive til dem, at du gerne vil kontaktes, når det igen er muligt at blive ’studerende for en dag’.

********************

'Studerende for en dag' er for dig, der inden for nogle år eller lige om lidt, skal vælge uddannelse. Studerende for en dag er din mulighed for at afprøve, hvad det vil sige at være studerende på en af Professionshøjskolen Absalons uddannelser. Og som titlen siger er du netop 'studerende for en dag'.

Du følges med en af vores studenterambassadører til hans eller hendes undervisning, studiegruppearbejde, øvelser og frokost i løbet af dagen.

Kontakt en af vores studenterambassadører for at aftale nærmere. I aftaler sammen hvilken dag, der passer bedst og hvor I mødes. 'Studerende for en dag' varer typisk 4-5 timer.

Da du netop vil følge en studerende, vil der være perioder af året hvor de studerende er i praktik, og muligheden for at følge en studerende er lidt mindre fleksibel.