Gå til hovedindhold

Ea Brodka

- Studerende på ergoterapeutuddannelsen
- Campus Næstved

Mit navn er Ea, og jeg læser til ergoterapeut på Næstved. Jeg er 21 år og bor i Nykøbing F sammen med min forlovede og vores fælles hund.

Jeg startede på uddannelsen under coronapandemien, og jeg har derfor haft en lidt anderledes start på uddannelsen end de tidligere studerende, men der blev virkelig taget hånd om, at vi var de ”nye” studerende. 

Jeg er student fra Nykøbing Katedralskole (STX). Herefter havde jeg 2 sabbatår, hvor jeg var vikar/pædagogmedhjælper for flere autismeklasser. Her fik jeg virkelig øjnene op for, hvad en ergoterapeut OGSÅ kan lave. 

Grunden til, at jeg har valgt ergoterapeutuddannelsen, er, at jeg virkelig brænder for at hjælpe andre mennesker og finde ud af, hvad man kan gøre for at hjælpe andre med deres betydningsfulde hverdagsaktiviteter. Efter en lille ”snuse”-praktik og undervisning, er jeg kun blevet bekræftet i, at jeg er landet på rette hylde.  

Så hvis du har nog spørgsmål omkring min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive ’Studerende for en dag’ på ergoterapeutuddannelsen i Næstved, så er du velkommen til at skrive til mig på: en20s011@edu.pha.dk