Del

Christian Eyde Coff

Lektor  Christian Eyde Coff
Christian Eyde Coff
Lektor - Ph.d., Ernæring og Sundhedsuddannelsen

Christian Coffs vidensområder er inden for fødevareproduktion, landbrug, fødevareinnovation, lokale fødevarer, fødevareetik, sporbarhed, iværksætteri, fødevarefilosofi, mærkningsordninger, videnskabsteori og metode.

Særlig viden om:
  • Fødevareinnovation i virksomheder og institutioner
  • Læringsmiljø om entreprenørskab og iværksætteri
  • Fødevareetik og kommunikation om fødevarer
  • Sporbarhed og fødevarernes produktionshistorier
  • Lokale og økologiske fødevarer
  • Fødevareuddannelse
Kontakt:
Tilbage til oversigt
Fra samme vidensområde:
Lektor  Anja Weirsøe Dynesen
Særlig viden om:
  • Dysfagi – problemer relateret til at synke, spise og drikke
  • Kost, ernæring og oral sundhed
  • Spiseforstyrrelser
  • Hoved-halskræft
Docent  Jonatan Leer
Særlig viden om:
  • Madkultur, historie og identitet
  • Det ny nordiske køkkens historie og udvikling
  • Kød, forbrug og kultur
  • Madpædagogik
  • Nye madtrends og restaurantoplevelser
  • Mad og medier - fra kogebogen til sociale medier
Docent  Margit Annie Dall Aaslyng
Særlig viden om:
  • Udvikling og optimering af sunde, velsmagende fødevarer
  • Sensorik og forbrugeranalyser
  • Mæthedsstudier
  • Forsøgsdesign og dataanalyse
  • Kød, råvarekvalitet og tilberedning