Del

Jonatan Leer

Docent  Jonatan Leer
Jonatan Leer
Docent - Ph.d., Center for Ledelse og Oplevelsesdesign

Jonatan Leer forsker i madkultur med særligt fokus på mad som kultur og identitet, herunder nye og gamle trends, og hvordan vi bruger mad til at kommunikere med i en kompliceret verden.

Særlig viden om:
  • Madkultur, historie og identitet
  • Det ny nordiske køkkens historie og udvikling
  • Kød, forbrug og kultur
  • Madpædagogik
  • Nye madtrends og restaurantoplevelser
  • Mad og medier - fra kogebogen til sociale medier
Kontakt:
Tilbage til oversigt
Fra samme vidensområde:
Lektor  Anja Weirsøe Dynesen
Særlig viden om:
  • Dysfagi – problemer relateret til at synke, spise og drikke
  • Kost, ernæring og oral sundhed
  • Spiseforstyrrelser
  • Hoved-halskræft
Lektor  Donna Isabella Caroline Sundbo
Særlig viden om:
  • Innovation inden for turisme og fødevareoplevelser
  • Lokal mad som oplevelser
  • Natur- og kulturturisme, især i provinsen og på landet
  • Service marketing om oplevelser i regionen
  • Værdi(sam)skabelse om oplevelser i regionen
Lektor  Ane Dolward
Særlig viden om:
  • Turisme-management i Region Sjælland
  • Destination Management Organization (DMO) hos offentlige aktører i regionen
Lektor  Andreas Bonde Hansen
Særlig viden om:
  • Kulturarvsoplevelser
  • Kulturarvsattraktioner
  • Kulturturisme
  • UNESCOs verdensarv
  • Historiebrug
  • Gastro-oplevelser
Lektor  Christian Eyde Coff
Særlig viden om:
  • Fødevareinnovation i virksomheder og institutioner
  • Læringsmiljø om entreprenørskab og iværksætteri
  • Fødevareetik og kommunikation om fødevarer
  • Sporbarhed og fødevarernes produktionshistorier
  • Lokale og økologiske fødevarer
  • Fødevareuddannelse
Cxense Display