Del

Margit Annie Dall Aaslyng

Docent  Margit Annie Dall Aaslyng
Margit Annie Dall Aaslyng
Docent - Ph.d., Ernæring og Sundhedsuddannelsen

Margit Dall Aaslyng er ekspert inden for fødevarekvalitet med fokus på både udvikling af nye, og optimering af eksisterende, fødevarer. Målet er sunde, velsmagende fødevarer, og det opnås ved at kombinere en innovativ tilgang til processen med en dybdegående viden om vurdering af kvalitet, såvel sensorisk som instrumentel, samtidig med en fokus på produkternes ernærings- og sundhedsmæssige værdi. Margit har ud over en phd. i fødevarekvalitet en master i innovation.

Forskningsmiljø:
Særlig viden om:
  • Udvikling og optimering af sunde, velsmagende fødevarer
  • Sensorik og forbrugeranalyser
  • Mæthedsstudier
  • Forsøgsdesign og dataanalyse
  • Kød, råvarekvalitet og tilberedning
Kontakt:
Tilbage til oversigt
Fra samme vidensområde:
Lektor  Anja Weirsøe Dynesen
Særlig viden om:
  • Dysfagi – problemer relateret til at synke, spise og drikke
  • Kost, ernæring og oral sundhed
  • Spiseforstyrrelser
  • Hoved-halskræft
Lektor  Christian Eyde Coff
Særlig viden om:
  • Fødevareinnovation i virksomheder og institutioner
  • Læringsmiljø om entreprenørskab og iværksætteri
  • Fødevareetik og kommunikation om fødevarer
  • Sporbarhed og fødevarernes produktionshistorier
  • Lokale og økologiske fødevarer
  • Fødevareuddannelse
Docent  Jonatan Leer
Særlig viden om:
  • Madkultur, historie og identitet
  • Det ny nordiske køkkens historie og udvikling
  • Kød, forbrug og kultur
  • Madpædagogik
  • Nye madtrends og restaurantoplevelser
  • Mad og medier - fra kogebogen til sociale medier