Del

Stina Løvgreen Møllenbach

Centerchef for Skole og Læring  Stina Løvgreen Møllenbach
Stina Løvgreen Møllenbach
Centerchef for Skole og Læring , Center for Skole og Læring

Stina er en dreven folkemødegænger og en ivrig debattør, og Stina drager til Allinge for at diskutere og dele viden om, hvordan vi skaber den bedst mulige folkeskole via udvikling af læreruddannelsen og gennem omsætning af praksisnær forskning til gavn for skolens praksis.

Stina er til dagligt chef for Skole og Læring på Absalon, der rummer hele læreruddannelsen på Sjælland samt al forskning og al efter- og videreuddannelse inden for skoleområdet. Derudover har Stina ansvar for Center for Undervisningsmidler (CFU), der bl.a. vejleder lærere i brug  af digitale læremidler. Stina brænder for at styrke kvaliteten i undervisningen, højne lærernes professionelle autoriet og for konstant at øge kvaliteten i læreruddannelsen. Stina har et omfattende kendskab til uddannelsessektoren og et tæt samarbejde med aftagere og interessenter.

Hos Absalon har Stina bl.a. rullet den skolebaserede læreruddannelse ud, der gennem partnerskaber med kommuner skal modvirke en markant lærermangel i Region Sjælland. Stina har tillige ansvar for e-læringsuddannelsen, der som noget nyt nu udbyder alle fag i et e-læringsformat – bla. gennem brug af digitale MOOCs. Stina er optaget af at udnytte de digitale potentialer i en uddannelsessammenhæng samt at uddanne lærere, der er på forkant med nyeste teknologi i skolen.

Stina er desuden med i en stærk arbejdsgruppe centralt i Danske Professionshøjskoler, som i april kom ud med 10 ambitioner for læreruddannelsen, en handleplan, der er til at tage og føle på. Den og folkeskolen tager hun også gerne temperaturen på under årets folkemøde. 

Se hvem der også deltager fra Absalon.

Særlig viden om:
  • Udvikling af læreruddannelsen
  • Folkeskolen
  • Kvalitet i uddannelse
  • E-læring - didaktik og digitalisering
  • Lærermangel - og hvordan vi kan knække kurven!
  • Uddannelsesformater der sikrer DK i balance
  • Praksisnær forskning til gavn for skolen
Kontakt:
Tilbage til oversigt