Gå til hovedindhold

MYNDIGHEDSDAG: Det gode samarbejde med borgeren - set fra et myndighedsperspektiv

SAVE THE DATE! Arbejder du med udsatte børn, unge eller voksne i en myndighedsfunktion? Så kom til vores MYNDIGHEDSDAG den 30. november 2022.

På Professionshøjskolen Absalon vil vi gerne sætte særligt fokus på de #velfærdshelte, der hver dag gør en vigtig forskel for udsatte borgere som medarbejdere på myndighedsområdet.

Vi sætter på MYNDIGHEDSDAGEN fokus på det gode samarbejde med borgeren, og du får ny faglig viden og inspiration til at finde nye løsninger sammen med barnet, den unge eller den voksne. Du får mulighed for at udveksle gode idéer og erfaringer med kollegaer fra andre kommuner, der arbejder på samme område som dig selv. 

Foto af Jens Arentzen i profil

Om formiddagen vil instruktør, skuespiller og underviser Jens Arentzen give sit blik på det gode samarbejde mellem sagsbehandlere og udsatte børn og unge.

Jens Arentzen tager afsæt i sin egen opvækst i skyggen af en psykisk syg mor og fortæller med humor og alvor om ‘skæve’ børn og unge og deres forsvarsmekanismer og reaktioner. Og ikke mindst om det afgørende, som vi kan gøre i vores møder med dem…

Du får med dette foredrag fjernet slør for dine øjne og sat på en frugtbar rejse i dit arbejde med mennesker med helt nye tilgange i det kommunikative. 

Udover foredragsholder er Jens Arentzen er en prisbelønnet instruktør, skuespiller og manuskriptforfatter. Jens Arentzen er engageret fortaler for udsatte, belastede og udstødte og lægger ikke skjul på, at han selv kender til problematikken med det han selv kommer fra -  hvor det dog så flot ud - udefra...

I den brede offentlighed er Arentzen nok mest kendt for sin rolle som Ulrik Varnæs i ”Matador” samt som uro-betjenten Steen Dahl i serien ”Én gang strømer”. Han er medforfatter, til en lang række danske film lige fra ”Flamberede Hjerter”, 'Festen', og senest ‘Lukas Graham-filmen’. 

Om eftermiddagen vil der være mulighed for at deltage i faglige workshops og brush ups

De faglige workshops vil blandt andet omhandle det svære samarbejde, relationel koordinering, progression i sagsbehandling mv. Du kan også deltage i sessioner, hvor du får brush up på ny lovgivning på både det specialiserede børne- og ungeområde, det specialiserede voksenområde og beskæftigelsesområdet. 

Målgruppe: 

Konferencen er for dig, der arbejder i en myndighedsfunktion på det specialiserede børne- og ungeområde, det specialiserede voksenområde eller beskæftigelsesområdet. Du kan være socialrådgiver, visitator, myndighedsrådgiver, socialformidler, jobformidler, faglig koordinator eller anden socialfaglig baggrund. 

Pris: 980 kr. excl. moms. Prisen omfatter deltagelse i myndighedsdagen og forplejning i form af morgenbrød, frokost og eftermiddagskaffe og kage.