Del

En holdning til mad

Professionshøjskolen Absalon uddanner professionsbachelorer inden for sundhed, pædagogik og socialområdet – det sunde liv med varieret mad og gode råvarer er et gennemgående tema på forskellig vis i vores uddannelser, og i kantinerne praktiserer vi det, Professionshøjskolen Absalon underviser i:

  • Maden tilberedes fra bunden
  • Årstidens råvarer inspirerer os
  • God kvalitet af råvarer, bæredygtighed og økologi er i fokus
  • Vi arbejder med smag, sanser og farver
  • De 8 kostråd følges
  • Vi tilbereder med engagement og ønsket om at skabe madoplevelser

Tilberedningen af vore måltider sker med størst mulig brug af friske råvarer inspireret af årstiden, på en sådan måde, at både syn og smag afspejler dette og med udgangspunkt i de 8 kostråd.

Ved vores indkøb af råvarer foretrækker vi en god kvalitet, bæredygtighed samt gode varer af økologisk kvalitet.

Råvarerne behandles på en ansvarsfuld og engageret måde, således at vores gæster, studerende og kursister får en god oplevelse og den enkelte medarbejder føler glæde ved det færdige produkt.

Cxense Display