Del

KONFERENCER/KURSER/MØDER

Hos Professionshøjskolen Absalon er det muligt for virksomheder, foreninger og kommuner m.fl. at leje vores undervisningslokaler, auditorier og mødefaciliteter med eller uden forplejning via Facilty Service. Vi lejer ikke ud til private fester og selskaber.
Aften- og weekendarrangementer kun efter aftale og ved min. 25 personer.

Lokalemæssigt råder Professionshøjskolen Absalon over lokaler placeret rundt om i Region Sjælland, på i alt 5 forskellige lokationer: Næstved, Nykøbing, Roskilde, Slagelse og Vordingborg.

På grund af den store spredning i uddannelsesfeltet, kan vi dække mange behov, lige fra, massagebrikse, multisale, hospitalsøverum, auditorier, idrætssale, konferencerum, grupperum, undervisningslokaler m.m. og med lokaler der kan rumme fra 10 – 700 personer.

Adgang til AV-udstyr og trådløst netværk

Alle lokaler er indrettet med adgang til gratis AV-udstyr og trådløst netværk.

Forplejning

Hver lokation er tilknyttet en kantine hvor vi kan tilbyde forplejning til bl.a. morgenmøder, formiddagsmøder, dagsmøder, heldagsmøder, konferencer eller kurser. Der er også mulighed for aftenarrangementer med f.eks. 2- og 3 retters menu eller buffet.

Vi serverer altid lækkert og velsmagende mad til alle arrangementer. Maden vil som udgangspunkt være tilberedt fra bunden, med udsøgte råvarer inspireret af årstiden. 
Vi udarbejder gerne et tilbud på andre typer forplejning som f.eks. Tapas og Event temaer.

 Du er altid velkommen til at se vores lokaler og faciliteter inden du booker et arrangement.

I så fald bedes du kontakte os for et møde.

Telefontid

kl. 9.00–15.30 alle hverdage.