Del

Velkommen til det nye Find2learn

Find2learn har snart 5 års fødselsdag, og alderen begynder at vise sig. Find2learn er derfor blevet opdateret, så den fortsat skal kunne virke på moderne computere og smartphones. Vi startede en nænsom opdatering af Find2learn allerede tilbage i september 2017, men indså hurtigt, at det gamle system ikke kunne opdateres, da den platform, som Find2learn er bygget på, er forældet.

Vi har derfor det sidste års tid arbejdet på at flytte Find2learn over på en ny og mere moderne platform. Den opdaterede version af Find2learn er revideret i forhold til de tilbagemeldinger, vi har fået fra brugere. Det betyder, at der både er fjernet og tilføjet funktioner, så den nye version gerne skulle fungere endnu bedre end den gamle for de mange brugere af Find2learn.

Find2learn findes både til iOS (iPhone/iPad) og Android.

Eksisterende brugere af Find2learn

Eksisterende brugere har fået et brev med opfordring til at oprette jer som bruger i det nye system. Alle brugere, der logger på inden 31. juli 2019, vil få tildelt 250 løb i skoleåret 2019/20 til samme pris, som I hidtil har betalt. Hvis I ikke når at logge på inden 31. juli 2019, så kontakt os hurtigst muligt på find2learn@pha.dk, så hjælper vi jer.

Når vi når til skoleåret 2020/21, får I mulighed for at vælge det abonnement, der passer til jeres behov! Den første bruger fra jeres institution, der logger ind på Find2learn, bliver også administrator af Find2learn og kan på vegne af institutionen købe flere løb, hvis det skulle være nødvendigt. (Der er meget få brugere, der i den gamle version har løbet mere 250 løb på et skoleår.)

Nyheder

Flytning til en ny platform har også givet os nogle nye muligheder, f.eks. er der allerede i denne version kommet en ny løbstype: “Løber bestemmer”. Her får løberen præsenteret alle poster og skal selv vælge, hvilken rækkefølge hun vil løbe. Vi har også skiftet kortet ud, så vi nu bruger Google Maps - det betyder, at vi nu har et mere opdateret kort. Vi regner også med i løbet af året at kunne introducere flere nye funktioner til Find2learn.

Hvad med gamle løb?

Da de eksisterende løb desværre ikke kan flyttes over i den nye version af Find2learn, vil den gamle version af Find2learn være åben indtil den 31. juli 2019. Det vil ikke være muligt at løbe løbene i den gamle version, men spørgsmål og løb vil være tilgængelige, så du kan oprette dem i den nye version.

Læs mere om, hvordan du kommer godt i gang med Find2learn her.

Om Find2learn

Med Find2learn kan du bringe interaktivitet, bevægelse og læring i spil inden for alle fag.

Find2learn er et GPS-styret orienteringsløb med et fagligt indhold, som den enkelte lærer eller pædagog selv kan definere. Find2learn taler ind i skolereformens fokus på aktivitetstid, understøttende undervisning, læring i bevægelse og understøtter samarbejdet mellem lærere og pædagoger.

Find2Learns gratis app kan downloades i App Store eller Google Play.

Cxense Display