Del

Kunst-, recovery- og inklusion

F&I Professionshøjskolen Absalon samarbejder med Storm P Museet og Frederiksberg Psykiatriske Center i Region Hovedstaden om et projekt, hvor fokus er: recovery gennem kunst og inklusion gennem arbejdspraktik på museet.

Projektet startede i august 2012 og afsluttes med udgangen af december 2013. I august 2013 startede forløb nr. 2. Det fortsætter til udgangen af december 2014. 

Målgruppen er psykisk sårbare mennesker, som er interesseret i at være sammen om at udfolde sig kunstnerisk med inspiration fra Storm Ps finurlige univers. Deltagerne kan efterfølgende komme i praktik på museet min. 5 timer om ugen gennem et år.

Sideløbende med den praktiske del af projektet er knyttet et forløb, hvor Professionshøjskolen Absalon er tilknyttet med en forsker. Der er tale om et etnografisk studie: observationsstudier og fokusgruppeinterviews med deltagere og medarbejdere på museet.

Projektet er finansieret af Kulturministerielle midler til at udvikle museets arbejde, det er det første af sin art i en dansk sammenhæng. I en engelsk sammenhæng er der gennemført projekter med socialt sigte på Tate Modern i London og Manchester Museum

Læs om projektet på museets hjemmeside

Cxense Display