Del

Center for Ernæring og Rehabilitering

Center for Ernæring og Rehabilitering har tre forsknings- og udviklingsmiljøer med hver deres forskningsområde, som er skabt i tæt kontakt med praksis.

Med de valgte forskningsområder understøttes forskningen inden for centrets efter- og videreuddannelse (EVU) og grunduddannelsesaktiviteter (GU) i Ergoterapeut, Fysioterapeut og Ernæring og Sundhed.

Rehabilitering og bevægelse

Forskningsmiljøet adresserer temaet: Rehabilitering og bevægelse

Forskningsmiljøets ambition er at styrke vidensfeltet rehabilitering og fysioterapeutiske indsatser. 

Læs mere her

Fødevareinnovation

Forskningsmiljøet adresserer temaet: ”Fødevareinnovation i partnerskaber og samspil med brugere”

Forskningsmiljøets ambition er at bidrage til at styrke fødevarefaglig udviklingskraft og værdiskabelse, i offentlige og private virksomheder med en stærk regionalt orienteret profil og forankring.

Læs mere her

Palliation og Hverdagsliv

Forskningsmiljøet adresserer temaet: Palliative indsatser og hverdagsliv.

Forskningsmiljøets ambition er at styrke vidensfeltet palliative indsatser og hverdagsliv med særligt fokus på betydningen af at kunne leve et meningsfuldt hverdagsliv trods kronisk fremadskridende sygdom. 

Læs mere her

Absalon og Lolland Kommune løfter kompetencer på demensområde
7. november 2018
Når ældre med demens flytter på plejehjem, oplever de ofte en forværring af deres fysiske og kognitive…
Ernærings- og sundhedsstuderende satte fokus på smag
9. maj 2018
Engagerede 6. semester-studerende udfordrede deltagernes sanser med smagsprøver på fødevareinnovationer,…
100 studerende præsenterer fødevareløsninger for industrien på Lolland-Falster
30. april 2018
Kan en egn blive kendt på en is lavet af hyben? Og kan en fødevareproducent finde en niche baseret på…
Cxense Display