Del

Greater Copenhagen – Københavns Madmekka

Formål: Udvikle Greater Copenhagen som madmekkamed unikke kvalitetsprodukter fra Greater Copenhagen

Projektet skal understøtte vækst, omsætning og beskæftigelse hos eksisterende fødevarevirksomheder, der arbejder med produktion, forarbejdning og afsætning af kvalitetsfødevarer og derigennem understøtte udviklingen af Greater Copenhagen som ét madmekka sammensat af en række mad- og måltidsoplevelser.

Samarbejdspartnere

Nordisk Center for Lokale Fødevarer

FOOD

Roskilde Universitet

Smaka På Skåne

Copenhagen Cooking

Forskning og udvikling til gavn for praksis og uddannelse

Projektet vil undersøge løsninger på logistikproblemet for lokalmadsproducenter således, at madoplevelser med denne type fødevarer kan understøttes. Ligeledes vil selve forbrugeroplevelsen af fødevarer blive undersøgt, blandt andet spørgsmålet om hvordan forskellige elementer af madoplevelser opfattes samt hvad der giver hhv. god, dårlig eller ingen oplevelsesmæssig værdi. Denne viden kan bruges når nye madoplevelser skal skabes af aktører i praksis.

I projektet involveres studerende i dataindsamling og analyse, og de vil få et indblik i dette område af hospitality. Desuden forventes det, at praktiske erfaringer og teoretiske indsigter kan bruges i undervisningen bl.a. som cases til casebaseret undervisning.

Projektleder:
FoU ansvarlig på Professionshøjskolen Absalon: Donna Sundbo (track lead), adjunkt, ph.d.

Projektet løber fra:

August 2016 - november 2018

Projektet er i Professionshøjskolen Absalon forankret i;
FoU-miljøet "Oplevelsesøkonomi" er forankret i Center for Ledelse og Oplevelsesdesign.

Cxense Display