Gå til hovedindhold

Mad- og turismeoplevelser

Ledelse og Oplevelsesdesign

Mad og turisme er i udvikling i disse år. Vi forsker i trends og udvikler nye koncepter med private og offentlige aktører.

I forskningsmiljøet ‘Mad- og turismeoplevelser’ beskæftiger vi os med de to brancher mad og turisme; der aktuelt er i rivende udvikling i Danmark. Det er to felter, der favner bredt. Begge har et fælles omdrejningspunkt i oplevelsesøkonomien, men i stigende grad er bæredygtighed – den klimamæssige, såvel som den sociale og den økonomiske – blevet dagsordensættende.

Vi forsker i trends og tendenser både regionalt, nationalt og internationalt og gerne i samarbejde med offentlige og private aktører.

Signaturprojekter

Kontakt

Skal vi samarbejde?

Vi samarbejder bredt med praksis og andre vidensinstitutioner, og vi vil gerne udbygge vores samarbejde med det omgivende samfund og med danske og internationale forskningsinstitutioner. 

Hvis du er interesseret i at samarbejde med os, så kontakt ovenstående. Du er også velkommen til at tage kontakt, hvis du er interesseret i at gennemføre et ph.d.-projekt ved forskningsmiljøet.

Du kan læse mere om samarbejde med Absalon her