Del

Krav om test ved fremmøde på campus

For at kunne møde på campus skal alle ansatte, studerende og øvrige gæster kunne fremvise en negativ coronatest, der er max 72 timer gammel. 

  • Der er periodevis stikprøvekontrol. Her skal du sammen med din test fremvise ID-kort (fx sygesikringsbevis, kørekort etc)
  • Du kan fremvise dit testresultat på appen “MinSundhed” eller printe det ud på forhånd.
  • Der kan være personer, der er undtaget for test (hvis du er færdigvaccineret, tidligere positiv, af medicinske årsager el. fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse). 

Find information til:

Studerende

Studerende på Absalon finder opdateret information og retningslinjer om, hvordan de skal forholde sig på  Studienet og i Itslearning.

Link til Studienet

Medarbejdere

Medarbejdere i Absalon finder opdateret information og retningslinjer om, hvordan de skal forholde sig på A-net. 

Har du spørgsmål til, hvordan du skal arbejde den kommende tid, skal du kontakte din nærmeste leder.

Link til A-net

Studerende/kursister på efter- og videreuddannelse – samt øvrige besøgende

Det meste undervisning fortsat omlagt til online

Langt de fleste efteruddannelsesaktiviteter på Absalon, vil fortsat foregå online frem til sommerferien 2021. Det samme gælder prøver og omprøver, som også bliver afholdt digitalt. Nogle aktiviteter er dog undtaget, og du vil som deltager på disse, få direkte besked om hvor aktiviteten afholdes.

Har du spørgsmål relateret til corona, kan du kontakte Absalons Corona Hotline på corona@pha.dk eller tlf. 72 48 30 40.

Har du spørgsmål relateret til din undervisning, prøve eller lign. så kontakt vores administration på evu@pha.dk eller tlf.: 7248 1030.

Krav om test ved fremmøde på campus
For at kunne møde på campus skal alle ansatte og studerende have en negativ coronatest, der er max 72 timer gammel. Indtil videre skal man benytte de testmuligheder, der i forvejen stilles til rådighed af myndighederne.

Fra tirsdag d. 20. april bliver det muligt at få lave en hurtigtest på alle Absalons campus, hvis ikke man har haft mulighed for at få få foretaget en test forinden. Læs mere her