Del

Hvad betyder den varslede konflikt i forbindelse med OK18 for dig som studerende eller praktikvejleder?

På denne side samler vi den information vedrørende OK18, som er relevant for dig som studerende samt  hvordan konflikten vil få betydning for dit studieforløb.
Vilkårene i en konfliktsituation som denne er, at vi ikke kender forløbet på forhånd og derfor heller ikke kender alle svarene på forhånd. Vi vil derfor løbende opdatere siden. Så hold øje med den

Forligsinstitutionen har besluttet, at en evt. konflikt udsættes i yderligere 2 uger. Det betyder, at en strejke kan iværksættes fra 6. maj 2018 og lockout fra 12. maj 2018. 

Undervisning stopper i tilfælde af konflikt

Der er på Absalon gennemført en analyse af, hvilke medarbejdere der omfattes af en evt. kommende lockout. Analysen viser, at de fleste undervisere vil være omfattet af en lockout og det vil være særdeles vanskeligt, at gennemføre undervisningen på vores grunduddannelser. Samtidig må det forudses, at mange studerende og undervisere, der ikke er lockoutede, vil have vanskeligt ved at møde på campus pga. aflysninger i den kollektive trafik eller vanskeligheder med børnepasning.

På den baggrund er det besluttet, at undervisningen på Absalons grunduddannelser indstilles i tilfælde af en lockout. Absalon vil generelt opfordre de studerende til at møde op på campus, for at deltage i egne studieaktiviteter, gruppearbejde mv.

Campus og kantiner er åbne
Alle campus vil være åbne i tilfælde af lockout.
Kantinerne på hvert campus vil være åbne, men med et reduceret udvalg af mad.
Biblioteket vil tilsvarende være åbent og der er mulighed for at kontakte studievejledningen.
Der vil være meget begrænset service i studieadministrationen og  Facility Service/Frontdesk.

 

Informationerne i det følgende er opdateret med de nye datoer

Du kan herunder læse mere om hvad konflikten betyder for dig som er: 

Cxense Display