Del

Den professionelle konsulents forankring

Vil du have kompetencer til at udvikle din egen praksis i forhold til organisationsudvikling i samspil med teori- og forskningsbaseret viden ?

Konsulentens arbejde er i baseret på at understøtte forankring af organisationers forandringsprocesser. Konsulentrollens forankring er i fokus for at understøtte forankring af udviklingsprocesser og sikre at forandringer sætter sig igennem i praksis i organisationer. I dette skal man som konsulent kunne indgår i samarbejde om at håndtere processer i både lokale kontekster og i større organisatoriske perspektiver.

Når du har gennemført modulet

  • Har du viden om, hvordan valg af forskellige konsultative perspektiver og positioner får betydning for konsulentens personlige og professionelle tilgang og arbejdet med relationer, og kan påtage dig medansvar for faglig begrundet håndtering og udvikling af konsultative processer.
  • Kan du reflektere over forskellige konsulentopgavers præmisser, baggrund og kontekst, og anvende og begrunde teorier i relation til din egen udvikling som konsulent
  • Kan du begrunde egne handlemuligheder i forhold til konsulentens konsultative perspektiver i sammenhængen mellem roller, positioner, etik og dilemmaer.

Fagligt indhold

  • Viden om og metoder til afdækning af problemdefinition og udviklingsønsker
  • Viden om konflikter og dilemmaer mellem konsulentens og forskellige projektaktørers syn og positioner i forhold til projektet.
  • Metoder til og færdigheder i at identificere, beskrive og analysere konsulentens konsultative problemstillinger i praksis


Målgruppe

Pædagogiske konsulenter, udviklingskonsulenter, faglige ledere, faglige fyrtårne og andre faglige ressourcepersoner, der har en særlig rolle i forhold til at arbejde med pædagogisk faglig eller organisatorisk udviklingTilmelding
Campus Roskilde
6. september 2022
Start dato: 6. september 2022
Slut dato: 13. december 2022
Adresse: Trekroner Forskerpark 4 4000 Roskilde
Tilmeldingsfrist: 1. maj 2022
Supplerende oplysninger: Undervisningstidspunkt: Tirsdage kl. 09.00-14.30

Du bedes have dokumentation for adgangsgrundlag samt betalingsoplysninger (EAN, CVR, P-nummer) klar.

Du er velkommen til at kontakte Absalons administration kl. 9:00-12:00 på 72481030 eller på evu@pha.dk.

Venlig hilsen
Absalons EVU administration
Pris: 10.800,00 DKK

ECTS: 10

Tilmeld
Downloads

Modulet kan også indgå i et skræddersyet forløb.

Læs mere her