Del

Det gode arbejdsliv

Er du nyuddannet? Eller på vej tilbage til arbejdslivet efter en længere pause eller sygemelding?
Så vil vi gerne klæde dig godt på til dit arbejdsliv, så du kan nyde det i fulde drag.
Du bliver godt polstret i forhold til de udfordringer og belastninger, der kan ligge i at arbejde med mennesker i en moderne organisation.

Psykologisk forskning i livskvalitet og robusthed kan fortælle os, at både samfundstendenser, arbejdspladskultur, team og den enkelte medarbejder har betydning for, hvordan vi trives i arbejdslivet. På kurset vil vi bruge og introducere denne viden – og sammen med dig afprøve masser af øvelser og redskaber, som forskning viser kan gøre en stor forskel, så du kan komme godt i gang med arbejdslivet.

Kurset forløber sig over 5 undervisningsgange med 2 ugers mellemrum.
24. September, 8.oktober, 22. oktober, 5. november og 19. november 2019.
Alle dage kl. 9.00 - 15.00 på Campus Roskilde.

Det får du ud af kurset

Større indsigt i

  • Hvad er livskvalitet og robusthed, og hvad kan det i forhold til de udfordringer, du oplever, og som ligger i det senmoderne arbejdsliv? Smagsprøve: Taknemmelighed og lykkeforstærkere – i arbejdslivet.
  • Positive relationer. Hvilken betydning har relationer til borgere, kolleger og ledelse for din trivsel – og hvordan kan du øge kvaliteten af disse?
  • Positiv kommunikation. Med vores kommunikation er vi med til at bestemme, hvad vi kan sammen med andre – vores borgere, kolleger og ledelse. Hvordan kan vi skrue op for muligheden af positive udfald?
  • Flow. Det senmoderne arbejdsliv er proppet med forventninger til multitasking og til at være på. Hvordan kan muligheder for fordybelse, selvforglemmelse og engagement være med til at styrke kvaliteten af det, vi laver – og vores robusthed og lykke?
  • Selvregulering. I belastningsperioder kan vi miste følingen med, hvordan vi har det, og hvad vi har brug for. Og det kan gøre det sværere for os at passe godt på os selv. Forskellige metoder i forhold til selvregulering kan hjælpe os til at bevare kontakten til os selv.Kurset er for dig, der

ønsker at sætte fokus på det gode arbejdsliv. Du kan f.eks. arbejde med socialt arbejde inden for eller uden for forvaltningsregi.

Tid og sted

24. September, 8.oktober, 22. oktober, 5. november og 19. november 2019. Alle dage kl. 9.00 - 15.00 på Campus Roskilde.

Pris:

9.375 kr. inkl. moms og fuld forplejning.Tilmeld dig her
24. september - 19. november 2019
Campus Roskilde
Trekroner Forskerpark 4
4000 Roskilde

Pris: 9.375,00 DKK

Kontakt

Maria Kathrine Kolind Sprogøe

7248 2983, masp@pha.dk

Jannie Jensen

7248 1353, jjen@pha.dk

Cxense Display