Del

Entreprenant mindset i leisureindustrien

Lær hvordan du starter, driver og vækster en forretning - og hvordan du spotter og udvikler nye forretningsområder i en allerede etableret leisure-virksomhed.

På dette modul får du kompetencerne til at anvende de centrale teorier og begreber inden for entreprenørskab, intraprenørskab og innovativ forretningsudvikling. Samtidig opnår du en praksisbaseret viden ved at arbejde med konkrete cases og udfordringer – gerne fra din egen virkelighed.
Vi arbejder med en generel indsigt i entreprenørskab (start af egen virksomhed) og intraprenørskab (udvikling af forretningspotentialer og nye forretningsområder i en allerede etableret virksomhed) samt med praksisbaserede øvelser, der tager afsæt i andres eller deltagernes egne forretningsidéer.

5Ects pointValgmodul

Det får du ud af modulet

Du får en indsigt i teorier og processer bag udviklingen af en startup virksomhed eller nye forretningsområder. Det gør dig til en attraktiv spiller på jobmarkedet i leisurebrancherne, der består af mange mindre virksomheder, hyppig udvikling af nye forretningskoncepter og en stor efterspørgsel efter entreprenante kompetencer.


Fagligt indhold

  • Entreprenørskab og intraprenørskab
  • Forretningsidé og forretningsmodeller
  • Målgrupper og segmentering
  • Visualisering, validering og pitch
  • Feasibility-analyse


Modulet er for dig, der

vil styrke dine kompetencer til at tænke innovativt, opnå teoretisk indsigt og få konkrete værkstøjer til at skabe nye forretninger eller forretningsområder.

Modulet er for både ledere og medarbejdere i det private og det offentlige – eller dig, der overvejer at blive selvstændig. Cases og øvelser målrettes deltagerne på holdet.
Det er ikke nødvendigt at have iværksætterdrømme eller en specifik forretningsidé for at tage dette modul.