Del

Foredrag: Ledelse i en ‘flydende verden’: Den relationelle betydning

Mød socialkonstruktionismens ”fader”, professor Kenneth J. Gergen, USA og bliv inspireret til at se, hvordan du kan skabe dialog og styrke relationerne både internt og eksternt i din organisation.

Information, ideer og innovation kender ingen grænser og bevæger sig globalt i et stadigt stigende tempo. Det er traditionelle organisationsstrukturer ikke gearede til. I stedet for den velkendte mekaniske organisering hævder professor Kenneth Gergen, at der i langt højere grad er behov for at tænke i relationer.

Men hvilken type ledelse kræver det

  • at skabe samspil både i organisationen og med det omgivende samfund?
  • at invitere til dialog og sikre, at alle får en stemme?

Den amerikanske professor Kenneth Gergen er verdensberømt inden for sit felt, og hans teori har vundet indpas inden for både psykologi, sociologi, ledelse og uddannelse. Han er ophavsmanden til socialkonstruktionismen og har inspireret mange ledere verden over med sine bud på, hvordan man tænker i relationer, når man organiserer moderne strukturer. Sidst men ikke mindst er Kenneth Gergen Professionshøjskolen Absalons første Honorary Associate.

Den grundlæggende idé i social konstruktion virker ret enkel, men den er også dyb. Alt, hvad vi regner for virkeligt, er socialt konstrueret, eller sagt mere dramatisk, intet er virkeligt, før folk er blevet enige om, at det er det

Kenneth J. Gergen

Målgruppe

  • Ledere, undervisere, forskere og andre med interesse for emnet
  • Studerende på Diplom i Ledelse

Foredraget foregår på engelsk, og der bliver rig lejlighed til at stille spørgsmål og til at netværke efter arrangementet.
 Tilmeld dig her
24. juni 2019
14:00 - 16:00

Campus Roskilde
Trekroner Forskerpark 4
4000 Roskilde

Pris: 250,00 DKK
Cxense Display