Del

Læringsseminar: Kan du holde balancen med Begge Hjul på Jorden?

Hør om erfaringerne med at realisere en skoledag med varieret undervisning, gode læringsfællesskaber, med plads til alle børn, hvor bevægelse er en naturlig del af undervisningen.

Det får du ud af læringsseminaret

Du får indblik i fire projektskoler og deres samarbejdspartneres intense og komplekse arbejde med at skabe sammenhæng mellem læring og trivsel i de mentale og fysiske rum.

Målgruppe: Alle med interesse i læring, trivsel og sundhedsfremme blandt børn og unge.

Læs mere om Begge Hjul på Jorden.


Program

13.30   Kaffe og brød

14.00   Velkomst

14.10   Projektbeskrivelse v/Lasse Schwatz Mogensen, projektmedarbejder og Gitte Porsmose, projektleder, Broen Til Bedre Sundhed

14.40   Forskellige perspektiver på skolerne

  • Vivi Madsen og Marlene Ilsø, (lærere) samt Anders Wenzell (pædagog) – koordinatorer, Sakskøbing Skole
  • Simon Lienum, viceskoleleder, Eskilstrup Skole
  • Elever fra Rødby Skole

15.00   Pause

15.15   Følgeforskning:

  • Signe Andersen, fysioterapeut, lektor ved Fysioterapeutuddannelsen, Professionshøjskolen Absalon: I samme gear og på omgangshøjde. Giver lige adgang til samme cykel lighed i deltagelsesmuligheder?
  • Kasper Sønderhaven Sahner, adjunkt, Pædagoguddannelsen, Professionshøjskolen Absalon: Hænderne på styret og fødderne på pedalerne. Hvad kan man lære på og af en cykel?
  • Tania Dræbel, Ph.d, docent ved Sygeplejerskeuddannelsen, Københavns Professionshøjskole: Hvad skal der til for at skolen bliver et godt sted at arbejde med sundhed?

16.00   Dialog/debat i plenum blandt de mange samarbejdspartnere

16.25   AfrundingSamarbejdspartnere

Absalon følgeforskning, Absalon Center For Undervisning, Erhvervsskolen CELF, Børneskolen Filadelfia, Naturvejledere, Naturlandet LF, Teknik og Miljø, Cyklistforbundet, Rådet for sikker Trafik, Politi, DGI, Larsson Cykler, Produktionsskolen Multicenter Syd, Kulturtjenesten, Broen til Bedre Sundhed, TrygFonden.Tilmeld dig her
25. marts 2019
13:30 - 16:30

Campus Nykøbing
Bispegade 5
4800 Nykøbing F
Cxense Display