Del

Ledelse og filosofi (turbo)

På modulet præsenteres du for forskellige filosofiske blikke på verden og du lærer, hvordan perspektiverne hver især kan berige og udfordre din ledelse. Din egen ledelsesfilosofi er et gennemgående omdrejningspunkt, så du kommer helt tæt på, hvem du er som leder, og hvem du ønsker at være.

Vi indleder med et 2-dages internat i naturskønne omgivelser, hvor vi har rig mulighed for filosofisk refleksion og mulighed for at bruge naturen omkring os. Vi får også maden serveret og sengen redt, så vi har mulighed for at skifte til det langsomme gear og skabe rum til, at filosofien kan udfolde sig.

5Ects pointValgmodul

Det får du ud af modulet

På modulet bruger vi både klassiske og moderne filosofiske teorier, og dermed får du en forståelse af, hvordan de kan anvendes til at udforske og udfordre dit syn på din ledelsespraksis og den organisation, du er leder i. Du får styrket dine ledelseskompetencer og udviklet en viden om, hvordan filosofien kan sættes i spil både som et redskab og som et rum for personlig eftertanke.

Vi har fokus på filosofiske dialoger og refleksioner, og det betyder, at du også lærer at gennemføre og støtte op om den type dialoger i din egen organisation. 


Fagligt indhold

Målet er, at du i løbet af dette modul:

  • tilegner dig viden og forståelse af den teoretiske og praktiske filosofi, der har relevans for ledelse og det ledelsesmæssige rum

  • lærer at inddrage relevante filosofiske teorier i arbejdet med dine ledelsesmæssige udfordringer
  • får filosofiske perspektiver på viden og værdi i en ledelsesmæssig kontekst.

 Modulet er for dig, der

…gerne vil tættere på de grundlæggende tanker om verden, og om dig og din ledelse. Vi ser på etik, dit verdensblik og betydningen af det for din ledelsesfilosofi.

 

Turbo

Valgmodulet udbydes som turboforløb. Turbo er for dig, der ønsker et kort og intensivt forløb. I stedet for adskilte undervisningsdage, tilbydes modulet som et internatophold på to dage og en enkelt undervisningsdag efterfølgende. Du skal være forberedt på nogle intense og krævende dage, der samtidig byder på masser af fordybelse og unik mulighed for at danne relationer og opbygge netværk. Tilmelding
Internat på midtsjælland og på Campus Roskilde
10. maj 2022
Start dato:10. maj 2022
Slut dato: 22. juni 2022
Tilmeldingsfrist: 4. april 2022
Supplerende oplysninger: Internat: 10/5, 11/5
Undervisningsdatoer: 3/6 på Campus Roskilde
Undervisningstidspunkt: 08.30 - 21, dog til kl. 16 den 3/6
Afleveringsdato: 13/6
Eksamensdato: 21/6 og 22/6

Ønsker du ikke overnatning, og har du allergier eller andet, så noter det under ”Bemærkninger”

Hav dokumentation for adgangsgrundlag & betalingsoplysninger (EAN, CVR, P-nr) klar
Kontakt adm. 72481030 eller evu@pha.dk

Vi tager forbehold for prisændringer.
Pris: 13.000,00 DKK

ECTS: 5

Tilmeld
Downloads

Modulet kan også indgå i et skræddersyet forløb.

Læs mere her