Del

Ledelse og kompetenceudvikling

På modulet får du den nyeste viden om strategisk kompetenceudvikling med fokus på at fastholde og udvikle det potentiale, I allerede har i organisationen.

Med henblik på at arbejde effektfuldt, innovativt og strategisk med at løse kompetenceudfordringerne, arbejdes der på dette modul med et bredt syn på kompetencer.

5Ects pointValgmodul

Det får du ud af modulet

Med et bredt kompetencebegreb kan potentialerne fastholdes og udvikles ved fx at designe processer, som går på tværs af afdelinger, organisationer og sektorer, samt på tværs af fag og kulturelle barrierer.

På modulet er der fokus på at analysere og identificere behov og udfordringer. Du får værktøjer til at tilrettelægge, lede og facilitere kompetenceudvikling både på individ og gruppeniveau, og med udgangspunkt i organisationens mål og strategi. Og til at agere proaktivt i forhold til organisationens strategiske behov.


Fagligt indhold

Du får konkrete redskaber til at arbejde med de kompetenceudfordringer, du oplever i din afdeling eller i samarbejdet på tværs af afdelinger.

Vi arbejder med:

  • forskellige tilgange og metoder til at designe kompetenceudvikling i forhold til organisationens mission, vision, mål og værdier
  • at analysere og identificere behov, herunder de udfordringer og hindringer der kan være i forbindelse med kompetenceudvikling i egen organisation
  • at tilrettelægge, lede og facilitere kompetenceudvikling.


Modulet er for dig, der

er leder, har ambitioner om at blive leder eller har ledelsesopgaver i forbindelse med kompetenceudvikling i egen organisation.Tilmelding
Campus Holbæk
22. april 2022
Start dato:22. april 2022
Slut dato: 24. juni 2022
Adresse: Anders Larsensvej 5
Tilmeldingsfrist:14. april 2022
Supplerende oplysninger: Undervisningsdatoer: 22/4, 6/5, 20/5, 3/6
Undervisningstidspunkt: 08.30 - 15.30
Afleveringsdato: 13/6
Eksamensdato: 23/6 og 24/6

Du bedes have dokumentation for adgangsgrundlag samt betalingsoplysninger (EAN, CVR, P-nummer) klar.

Du er velkommen til at kontakte Absalons administration kl. 9:00-12:00 på 72481030 eller på evu@pha.dk.

Vi tager forbehold for prisændringer.
Pris: 8.500,00 DKK

ECTS: 5

Tilmeld
Downloads

Modulet kan også indgå i et skræddersyet forløb.

Læs mere her