Del

Mikrobiologi og fermenteringsteknologi (diplom)

Ønsker du at udvide din viden og kompetencer inden for gæring, mikrobiel vækst, gennemførsel af fermenteringsproces og meget mere, er modulet mikrobiologi og fermenteringsteknologi et godt valg.

Der vil på modulet blive arbejdet med alt fra opstille simple støkiometriske ligninger for vækst og produktdannelse til vurdere anvendelsen af forskellige enhedsoperationer til downstream processing samt planlægge, gennemføre og beskrive eksperimentelt arbejde i relation til fermenterings-processer og gæring i laboratorieskala. Alt sammen med henblik på, at du kan tage dine nye kompetencer med videre, direkte ud på din arbejdsplads. 

Efter modulets afslutning vil den studerende kunne planlægge, gennemføre og beskrive eksperimentelt arbejde, i relation til gæringsprocesser i laboratorieskala. Desuden vil den studerende beregne og udvælge vigtige parametre for vækst og produktdannelse ved anvendelse af eksperimentelle målinger. 

OBS: Få vores pakkepris ved tilmelding af Enzymteknologi samt Mikrobiologi og Fermenteringsteknologi.
Pakkepris i alt for disse to moduler: 17.500 kr. 
(Tilmeld dig samtidigt til de to moduler og opnå rabatten).

5 Ects point Valgmodul

Det får du ud af modulet

Du vil udvikle dine kompetencer, så du:

  • opnår viden om vækstfaktorer for mikrobiel vækst
  • opnår viden om mekanismer for regulering af metabolisme med hensyn til produktdannelse
  • kan redegøre for opbygningen af en bioreaktor styring af fermenteringsprocesser
  • opnår viden om velegnede metoder til screening og selektion af mikroorganismer

Fagligt indhold

Du vil på modulet arbejde med at

  • opstille simple støkiometriske ligninger for vækst og produktdannelse
  • udføre kinetiske beregninger på batch, fed-batch og kontinuerlige fermenteringer
  • beregne og udvælge vigtige parametre for vækst og produktdannelse ved anvendelse af eksperimentelle målinger
  • vurdere anvendelsen af forskellige enhedsoperationer til downstream processing
  • planlægge, gennemføre og beskrive eksperimentelt arbejde i relation til fermenterings-processer i laboratorieskala


Modulet er for dig, der

vil videre i din karriere og har brug for mere viden og indsigt.

Du kan fx være:

  • Operatør eller tekniker
  • Laborant
  • Ingeniør
  • Linjeleder, projekt- og teamleder


Tilmelding
Campus Kalundborg
4. marts 2021
Beskrivelse: Valgmodul
Start dato: 4. marts 2021
Slut dato: 22. april 2021
Tidsangivelse: 4/3, 11/3, 18/3, 25/3, 8/4, 15/4, 22/4, eks. 28/4
Tilmeldingsfrist: 18. februar 2021
Pris: 11.800,00 DKK
Konsulent:

Anne Louise Strange Vaarby

7248 2015, anlv@pha.dk

Uddannelsessekretær:

Jannie Jensen

7248 1353, jjen@pha.dk

Modulet kan også indgå i et skræddersyet forløb.

Læs mere her