Del

Personlighedspsykologi og mødet med borgeren

Lær at kommunikere bedre, få større overblik, bliv mere effektiv og brug dine styrker, så du også bliver en gladere medarbejder.

10Ects pointValgmodul

Det får du ud af uddannelsen

Målet med uddannelsen er både at styrke dine kompetencer og din arbejdsglæde, og vi fokuserer både på arbejdsmæssige og personlige kompetencer, der kan styrke dig i at løse dine arbejdsopgaver.


Fagligt indhold

  • Personlighedspsykologi i forhold til arbejdsfunktioner
  • Effektiv og serviceminded tilgang til arbejdsfunktioner og kontakten til borgere
  • Metoder til at arbejde systematisk, struktureret med godt overblik
  • Trivsel og kommunikation – lær hvordan du gennem din kommunikation med andre kan skabe bedre samarbejde og større arbejdsglæde.
  • Konflikthåndtering
  • Stresshåndtering
  • Samarbejde, relationer og netværk.


Uddannelsen er for dig, der

arbejder som koordinator, sekretær, administrativ medarbejder, assistent eller lignende og har kontakt med borgere i dit arbejde. Du vil gerne trives og blive dygtigere i dit job.

Du vil opleve undervisning, hvor du vil blive engageret i at prøve tingene af og lære i tæt samspil med de øvrige deltagere, godt hjulpet af underviseren. Det teoretiske bagtæppe bygger på nyeste viden og best practise, men det er din praksis, som er i fokus.Få 80 % i støtte fra Den Kommunale, Den Regionale og Statslige kompetencefond

Diplommoduler er forhåndsgodkendte af Den Kommunale Kompetencefond, og fonden støtter med 80 % af udgifter.

Det kræver, at du er omfattet af en overenskomst mellem KL og Dansk Socialrådgiverforening, BUPL, FOA, Forhandlingskartellet, HK Kommunal, Dansk Metal, Socialpædagogernes Landsforbund, Teknisk Landsforbund eller 3F. 

Du kan søge om støtte på op til 25.000 kr. årligt.