Del

Projektledelse

Bliv i stand til at organisere og lede et projekt på leisureområdet fra A til Å.

Med modulet projektledelse bliver du i stand til at organisere og lede et projekt på leisureområdet fra A til Å. Du lærer at sætte dine projekter i system på et teoretisk grundlag og sørge for, at de kommer sikkert i mål.

Verden er omskiftelig og det kan være en stor udfordring når du arbejder med projektledelse. Projekter på leisureområdet kendetegnes ved helt særlige kulturelle og strukturelle udfordringer, hvor ikke mindst ord som offentlig/privat samarbejde og samskabelse præger tiden. Også fondenes større betydning for investeringer i leisure-udviklingen, fordrer en anderledes tilgang til projektledelse.

Modulet tager afsæt i de mest traditionelle udfordringer vi møder, når vi leder projekter i leisurebrancherne og der arbejdes med cases og problemstillinger fra deltagernes egen virkelighed.

Modulet er et obligatorisk fagmodul på alle retninger under den merkantile diplomuddannelse.

5 Ects point Obligatorisk

Det får du ud af modulet

Du lærer at anvende de forskellige værktøjer, som en projektleder skal have i sin værktøjskasse, skabe fremdrift i dine projekter og arbejde strategisk med dit projekt.


Fagligt indhold

  • Projektlederens rolle og ansvar
  • Projektledelsesværktøjer
  • Kommunikationsstrategi og -planer
  • Projektstyringer og opfølgning


Modulet er for dig, der

  • ønsker at være en effektiv projektleder i det offentlige, som frivillig eller i den private sektor.
  • har – eller skal have - ansvaret for større eller mindre projekter i virksomheden/organisationen og ønsker at have en strategisk tilgang til projektledelse.