Del
Absalon på pletten til Læringsfestival

Absalon på pletten til Læringsfestival

Hundredevis af undervisere, studerende og ledere snuser lige nu rundt i Bella Center i København, hvor de deltager i Danmarks største festival for læring – Danmarks Læringsfestival. På Absalons stand kan de blandt andet opleve en 3D-printer og finde ny inspiration til undervisningen.

Der er dødningehoveder og monsterklædte rollespilsfigurer. Robotter, der farer rundt og bekriger hinanden, oplægsholdere med head-sets og malende fagter. Det hele hyldet ind i en varm duft af popcorn.

Det summer i Bella Center denne grå torsdag formiddag. Hundreder af gæster klemmer sig rundt mellem hinanden for at opleve de mere end 250 udstillere, der deltager i Danmarks Læringsfestival 2019. 

Her rigeligt med muligheder, hvis man søger ny inspiration, uanset om man er underviser, konsulent, studerende, pædagog, leder eller noget helt andet. Festivallen byder på det nyeste inden for digitale og analoge læremidler, ligesom bl.a. organisationer og kommuner også er til stede for at fortælle om deres arbejde. 

På Absalons stand er der fokus på at give inspiration til at nytænke undervisningen, og der er stor interesse fra de besøgende. Mange kommer forbi for at finde inspiration til, hvordan de kan arbejde med teknologi og teknologiforståelse, noget som bl.a. læreruddannelsen på Absalons Campus Vordingborg ved meget om.

”Det skaber helt klart nye tanker og ideer at komme forbi og se på alle de nye muligheder, og hvordan man for ekspempel kan integrere robotter i undervisningen”, siger Morten Jensen, lærerstuderende fra København.

Danmarks Læringsfestival afholdes i dagene 13. og 14. marts, og byder udover udstillerne på bl.a. på 72 gratis oplæg, uddeling af undervisningsmiddelprisen og DM i digitale skills.