Del

Absalon skal være med til udvikling af praksisnær meritlæreruddannelse

A.P. Møller Fonden har doneret 12 mio. til Teach First Danmark.

Der er i bevillingen afsat to millioner kroner til, at Københavns Professionshøjskole og Professionshøjskolen Absalon skal styrke koblingen mellem den særligt tilrettelagte meritlæreruddannelse, Teach First-lærernes undervisningspraksis og deres løbende sparring med en mentor fra Teach First Danmark, som er en erfaren folkeskolelærer.

Den særligt tilrettelagte meritlæreruddannelse indgår som en væsentlig del af Teach First Danmarks toårige graduate-program for udvalgte bachelorer og kandidater fra landets universiteter. Meritlæreruddannelsen foregår på Københavns Professionshøjskole og Professionshøjskolen Absalon.

Camilla Wang, Rektor for Professionshøjskole siger:

Meritlæreruddannelse i samarbejde med Teach First Danmark er et stærkt supplement til Absalons udbud af meritlæreruddannelsen i øvrigt. Med samarbejdet får Absalon styrket mulighederne for at forbedre undervisningen for børn i udsatte områder. Den særligt tilrettelagte meritlæreruddannelse tilføjer endnu en vej til lærergerningen i Region Sjælland og bidrager hermed til Absalons mål om at afhjælpe lærermangel i regionen.

Læs hele nyheden på Teach First Danmarks hjemmeside.

Flere nyheder fra Professionshøjskolen Absalon

Cxense Display