Del
Afsnit 5 - Sygeplejerskeuddannelsen i Holbæk - Samarbejde på tværs af sektorer og kommunegrænser

Afsnit 5 - Sygeplejerskeuddannelsen i Holbæk - Samarbejde på tværs af sektorer og kommunegrænser

Gæster: Heino Knudsen, Christina K. Hansen, Lone Bjørklund, Camilla Wang, Carsten Rasmussen samt Thomas Adelskov

I dette afsnit stiller vi skarpt på den nye sygeplejerskeuddannelse i Holbæk - en uddannelse med et fokus på tværs af sektorer. Hør blandt andet om baggrunden for uddannelsen, den lokale opbakning og forankring, og hvordan uddannelsen klæder de studerende på til fremtidens arbejdsopgaver.


I den første del af podcasten kommer du med til paneldialog ved åbningsarrangementet for uddannelsen i Holbæk d. 3.september.
Panelet består af Regionsrådsformand i Region Sjælland Heino Knudsen, borgmester i Holbæk Kommune Christina K. Hansen, Sundhedsfaglig vicedirektør på Holbæk Sygehus Lone Bjørklund, Camilla Wang, rektor for Professionshøjskolen Absalon samt borgmestre for Lejre og Odsherred kommuner Carsten Rasmussen og Thomas Adelskov.


I anden del af podcasten kommer du med ind bag murene på Holbæk Uddannelsescenter til en snak med Uddannelsesleder Anne Bondesen og Næstformand i Sygeplejerstuderendes Landssammenslutning (SLS) Anne Vagner Christensen til en snak om den hverdag de nye sygeplejerskestuderende i Holbæk kan se frem til, de særlige aspekter ved uddannelsen og hvad der er vigtigt at have fokus på når man uddanner fremtidens sygeplejersker.

Værter: Michel Winckler og Ole Worregård