Del

Nykøbing åbnede dørene

Trods skybrud var der masser af liv til Åbent Hus i Nykøbing F, hvor de besøgende kunne høre nærmere om uddannelserne til sygeplejerske, pædagog og socialrådgiver.

Torsdag kunne interesserede komme forbi Campus Nykøbing F og høre om mulighederne for at tage en af de tre uddannelser, som udbydes på stedet.

”Vi er ikke så store, men til gengæld er vi meget engagerede og har et super tæt samarbejde med lokalområdet”, sagde Ann-Berit Schelde, uddannelsesleder på sygeplejerskeuddannelsen, til de fremmødte, der havde trodset skybruddets torden, lyn og regn.

”Samarbejdet er med til at gøre vores campus til et godt sted at være, for der er en nærhed, som man ikke finder på et stort campus”.

De besøgende kunne efter et kort oplæg besøge de forskellige uddannelser som udbydes på Campus Nykøbing F, nemlig sygeplejerske- , pædagog- og socialrådgiveruddannelsen.

Hos sygeplejerskeuddannelsen fortalte en underviser om indholdet i uddannelsen, ligesom nuværende studerende fortalte om mulighederne for praktik i udlandet og svarede på spørgsmål fra de besøgende.

Herefter kunne man blandt andet se nærmere på de redskaber og materialer, man som studerende bruger under uddannelsen, ligesom der var mulighed for at prøve at stikke en kanyle i en appelsen. 

”Jeg har sabbatår, og jeg ved slet ikke, hvad jeg vil. Så da jeg så, at der var Åbent Hus hos Absalon, så tænkte jeg, at jeg ville kigge forbi”, sagde en af de besøgende og blev suppleret af sin veninde. 

”Jeg er fra Vordingborg, så Nykøbing er dejlig tæt på. Jeg vil gerne arbejde med mennesker, og måske skal det være som sygeplejerske. Og så lyder det med udlandsophold meget spændende”

Du kan læse mere om Åbent Hus og Campus Nykøbing F her. 

Cxense Display