Del
Debatbog om pædagogik på Bogforum

Debatbog om pædagogik på Bogforum

Debatbogen om konkurrencestatens pædagogik har fået stor medvind blandt både anmeldere og fagpersoner. På Bogforum bliver den præsenteret sammen med Per Schultz-Jørgensen, og til januar bliver emnet debatteret i et stort arrangement i Odense.

Den nye bog “Konkurrencestatens pædagogik” af UCSJ-lektor Brian Degn Mårtensson har fået en særdeles positiv modtagelse overalt i Danmark. Siden udgivelsen i april er bogen blevet positivt anmeldt i aviser og tidsskrifter. På litteratursitet JAGOO har den fået seks stjerner ud af seks mulige stjerner, ligesom den er blevet omtalt og behandlet i vigtige bøger af en lang række nationale og internationale kapaciteter, såsom Thomas Rømer og Peter Kemp. 

Bogen er særdeles højaktuel, idet Brian Degn Mårtensson, der er lektor i pædagogik, diskuterer, hvad der sker i en Verden, hvor konkurrenceevne er blevet pædagogikkens slutmål, og ideerne om almendannelse og skolen for livet er i fare for at blive skyllet ud med badevandet.

I de kommende måneder bliver indholdet af bogen en del af temaet i forskellige fora. Den 6. november deltager forfatteren sammen med Per Schultz-Jørgensen i en samtale om konkurrencestatens pædagogik, dannelse og uddannelse. Først i det nye år vil Brian Degn Mårtensson være oplægsholder og deltager i paneldebat sammen med Rane Willerslev og Stefan Hermann i et højtprofileret arrangement i Odense. 

Konkurrencestatens pædagogik udkom 27. april 2015 og kan købes som bog og e-bog til 199,95 eller kun som e-bog til 129,95 her

Yderligere information