Del
Fornem uddannelsespris til UCSJ

Fornem uddannelsespris til UCSJ

​University College Sjælland har i mandags vundet Boldic Award 2015 for EU-projektet GNU - Grænseoverskridende Nordisk Undervisning.

Projektet er ledet af UCSJ, og blev overrakt i mandags i Oslo, hvor projektet vandt i konkurrence med 16 projekter. Ud over prisen, er der også en pengepræmie på 500 Euro.

I GNU-projektet har over 1000 elever, 100 lærere, 13 skoleledere og 28 professionsforskere udviklet grænseoverskridende undervisningsformer i fagene matematik, science, historie/samfundsfag og modersmål.  Begrundelsen for prisen var bl.a. at projektet var innovativt og udviklede nye digitale samarbejdsformer. 

Projektets forsknings- og udviklingsmetoder var funderet i et tæt samarbejde mellem professionshøjskoler og skolens praksis. Projektet er støttet af EU, og resultaterne fra projektet er formidlet på projektets website: www.projektgnu.eu GNU-projektet blev ledet af docent Karsten Gynther UCSJ, der fortæller, at pengene går til de deltagende skoler mens selve æren ved prisen deles ligeligt mellem de over 1000 deltagere i projektet.

Yderligere info
Karsten Gynther, Docent i læring, uddannelsesdesign og digitale medier
Center for Skole og Læring
University College Sjælland
Mail: kgy@pha.dk
Mobil: 72481085