Del
Gratis videnspakke om IT og Inklusion

Gratis videnspakke om IT og Inklusion

IT er et utroligt godt redskab, når man skal skabe inklusion i skolen, og nu stilles en gratis pakke med nyttige redskaber til rådighed for alle lærere og konsulenter. På Danmarks Læringsfestival kan du møde eksperterne bag projektet.

Vil du lære mere om, hvordan man skaber bedre inklusion ved hjælp af IT, så er en ny og helt gratis videnspakke værd at gå om bord i. Pakken er netop blevet lanceret på internettet, hvor alle kan lade sig inspirere og hente viden i form af både tekster, podcasts og video.

Pakken indeholder et rigtigt godt udviklingsredskab tiltænkt lærere og konsulenter, der skal i gang med arbejdet. Og vil de dybere ind i emnet, kan de også her finde en stor del af den forskning, der ligger til grund for arbejdet. I materialet findes mange cases, så man kan lade sig inspirere fra virkelige eksempler i praksis.

For at skabe så stor en udbredelse af den spændende viden som muligt, formidles en del af materialet i form af video eller podcasts, så man ikke behøver at læse sig til det hele. I arbejdet med videnspakken har forskere, konsulenter og lærere fra en række institutioner deltaget. Fra Absalon har der været deltagelse af lektor på læreruddannelsen i Vordingborg, ph.d. Laura Emtoft.

Det vil være muligt at møde arbejdsgruppen bag videnspakken på Danmarks Læringsfestival den 6 marts kl 10-11, hvor der vil være vejledning og ”live podcasts”.

Læs mere om Danmarks Læringsfestival her: http://danmarkslaeringsfestival.dk/