Del
Kom med til MADKAMP! Lærerkursus 2020

Kom med til MADKAMP! Lærerkursus 2020

Bliv klogere på Madkamps eksperimenterende, innovative og medbestemmende tilgang til undervisningen i madkundskab.

2020 er året, hvor vi har markeret flere historiske mærkedage, som bl.a. 100 året for genforeningen med Sønderjylland og 75 årsdagen for befrielsen.

I år er temaet derfor ”Krig i Køkkenet”, hvor der er fokus på historiske krigs- og krisetider, der har haft betydning for vores madkultur. 

I forløbet skal eleverne bl.a. arbejde med signaturkager, feltrationer og fremtidsdeller. Inspireret af tidligere krigs- og krisetiders opfindsomhed skal eleverne udvikle deres egne retter med udgangspunkt i nutidens samfundskriser.

På kurset vil du få erfaring med praktiske øvelser og tilegne dig faglig viden inden for årets tema, så du kan gennemføre et undervisningsforløb med din klasse.

Tid: Fredag d. 30. oktober 2020 kl. 9-15

Sted: Absalon, Campus Vordingborg, Kuskevej 1B, 4760 Vordingborg

Tilmeld dig her.

Om Madkamp
Madkamp kæmper for at styrke madkundskabsfagets position på skoleskemaet i grundskolen. Madkamp udvikler undervisningsmateriale, udbyder regionale lærerkurser og madkundskabsfestivaler samt afholder DM i Madkundskab. Målet er at synliggøre mandkundskabsfagets potentialer og vigtighed så fremtidens generationer kan tage vare på eget forbrug og sundhed. Find alt Madkamps materiale samt meget mere information om projektet på madkamp.nu.

Foto: Madkamp.