Del
Kom til åbent hus hos Absalon - online

Kom til åbent hus hos Absalon - online

Alle Absalons campusser er fysisk lukket frem til august. Dermed er det heller ikke muligt at afholde åbent hus for kommende studerende. Men med hjælp fra Zoom, så inviterer Absalon nu til Online Åbent Hus.

Corona har lukket alle Absalons campusser frem til august, og dermed også muligheden for at byde kommende studerende inden for til et åbent hus. Men netop et åbent hus er vigtig, når den store beslutning om fremtiden og uddannelsen skal vælges, derfor inviterer Absalon nu til Online Åbent Hus:

”Vores Online Åbent Hus bliver akkurat som et almindeligt åbent hus. Man vil få information om vores mange uddannelser og muligheder, og man vil også kunne stille spørgsmål og få svar. Vi er til stede med alle relevante personer, og er klar til at guide og hjælpe alle”, siger rektor Camilla Wang.

Vigtigt at hjælpe

Hun peger på, at det trods nedlukningen stadig er vigtigt at tænke på fremtiden – særligt når alt åbner op igen:

”Til august er vi klar igen, og samfundet skal videre – og det betyder også, at vi skal have studerende på Absalon. Der er kvote-1 ansøgningsfrist 5. juli, og derfor kan vi ikke bare lade de mange kommende studerende i stikken, og ikke stadig hjælpe dem med at træffe det rigtige valg. Så jeg er glad for, at vi kan gennemføre vores Online Åbent Hus, så vi stadig kan hjælpe”, siger Camilla Wang.

Det første Online Åbent Hus starter 2. juni, og derefter følger flere datoer for de forskellige uddannelser, og du kan få hele overblikket her