Del

Leisure-studerende arrangerer motionsløb

Leisure-studerende vil give Roskilde et nyt ”Vinterløb” til fordel for borgerne i byen. Overskuddet går til Ungdommens Røde Kors.

Når borgmesteren i Roskilde søndag den 18. februar 2018 byder velkommen til ”Roskilde Vinterløb” i Folkeparken i Roskilde, er et stort mål nået for fire studerende på Leisure Management uddannelsen, der har arrangeret løbet som et eksamensprojekt. Formålet med den store begivenhed er at give borgerne i Roskilde og omegn en ny vinterbegivenhed at samles om. Løbet ventes at give et overskud, som ubeskåret går til Ungdommens Røde Kors.
De studerende har selv skabt stor opmærksomhed omkring løbet på blandt andet Facebook og i de lokale medier, der har vist stor interesse for arrangementet, som de studerende mener, at der er stort behov for, idet der generelt ikke er mange kulturbegivenheder i vintermånederne.
Vinterløbet er for alle aldre, og det er meningen, at både børn og voksne kan samles om at løbe eller gå ruterne, der bliver på 2,5 eller fem kilometer.

Løbet er for de morgenfriske og finder sted søndag den 18. februar. Udgangspunktet er amfiteatret i Folkeparken, hvorfra der løbes på både asfalt, fliser og grus.
Mange lokale virksomheder bakker op omkring begivenheden, så på ruten vil der være sanwiches fra Pipers hus og frugt fra Irma. Naturligvis får alle børnene en medalje, ligesom hurtigste kvinde og mand vil blive præmieret. 

Pladsen åbner klokken 9, hvor man kan hente sit nummer og hvor sene tilmeldinger også er mulige. Klokken 9.45 er der opvarmning og tale af borgmester Joy Morgensen. Selve løbet skydes først i gang omkring klokken 10 for løbere på de 2,5 km, mens løberne på fem kilometer starter tyve minutter senere.

Tilmelding kan ske her
Information på Facebook her 

Om Leisure Managementuddannelsen 

Flere nyheder fra Professionshøjskolen Absalon

Cxense Display