Del

Lektor, ph.d. Karsten Mellon modtager international pris

Karsten Mellon, der er lektor, ph.d. ved Absalons Center for Skole og Læring har netop vundet den internationale pris ”The Outstanding Contribution Award”. Prisen blev tildelt blandt andet for hans store arbejde med ’Youth on Edge’-konferencen på Campus Roskilde.

Karsten Mellon har netop modtaget den internationale pris ’The Outstanding Contribution Award’ i forbindelse med Taos Instituttets 25 års jubilæumskonference i Mexico. Prisen blev overrakt af professor Kenneth Gergen. Karsten Mellon modtog prisen blandt andet på baggrund af samarbejdet med The Taos Institute og professor Kenneth Gergen, hvor Karsten Mellon som projektleder afholdte konferencen ’Youth on the Edge’ på Campus Roskilde i november 2017.

Professor Kenneth Gergen, der er formand for Taos Instituttet, uddyber motivationen for prisen:

”Vi er især taknemmelige for Karsten Mellons enorme indsats, organisatoriske færdigheder, opfindsomhed, samarbejdskunst og kontinuerlige gode vilje til at skabe ’Youth on the Edge’-konferencen. På grund af hans indsats var det en fantastisk begivenhed og et vigtigt bidrag til fremtidig uddannelse”. 

”Prisen er til alle dem, jeg samarbejder med”
Karsten Mellon har været med til at udbrede tænkningen af socialkonstruktionisme til forskere, undervisere og studerende i Danmark. Sammen med professor Kenneth Gergen udgav Karsten Mellon blandt andet bogen ’Socialkonstruktionisme og uddannelse’ på Hans Reitzels Forlag i 2017 – og nu høster Karsten Mellon international anerkendelse for sit arbejde. Han glæder sig også over den internationale pris:

”Påskønnelse og opbakning til det man foretager sig, det har altid en eller anden betydning. Men det skal altid forstås sådan, at det kun sker gennem samarbejde med andre. Så denne pris er sådan set også til alle de, som jeg samarbejder med – og de som har inspireret mig. Det er klart, at jeg er særdeles glad for, at bestyrelsen af The Taos Institute, med professor Kenneth J. Gergen i spidsen, netop har valgt én fra Danmark og Professionshøjskolen Absalon, ja mig, til denne flotte internationale pris.”

Socialkonstruktionisternes pris
Prisen gives til personer, der har været med til at fremme Taos Instituttets arbejde med at udforske, udvikle og formidle idéer og praksis, der fremmer kreative, anerkendende og samarbejdsprocesser i familier, samfund og organisationer rundt om i verden.

Prisen gives ofte til en af Taos Instituttets 650 Associate Members fra hele verden – og denne gang var det en af Absalons egne, der vandt prisen.

Taos Instituttet er en virtuel organisation, der skal fremme de socialkonstruktionistiske idéer og praksisser. Organisationen blev grundlagt i Taos, New Mexico i 1993 og opererer nu på verdensplan.

Flere nyheder fra Professionshøjskolen Absalon

Cxense Display