Del

Mød Absalon på Folkemødet 2018

Absalon deltager for 5. år i træk på Folkemødet på Bornholm, hvor vi går i dialog, debatterer og inspirerer for og om vores kerneområder i uddannelses- og forskningsverdenen.

Årets folkemøde på Bornholm foregår 14-17. juni og igen i går, vil der være nye som garvede folkemødegængere i Absalons delegation.

Delegationen tæller såvel stærke studenterprofiler, som forskningsmiljøer, centerchefer og direktion, og du finder årets deltagere her: phabsalon.dk/folkemøde. Du har stadig mulighed for at booke en deltager, hvis din event mangler en stærk stemme og et fagligt indspark.

LYT MED VIA PODCAST: ABSALONS STEMME

Absalon er med på Folkemødet for at deltage i den folkelige debat, skabe værdifulde relationer og fremhæve de interesser, som vi har i forbindelse med vores virke og som del af vores strategi om at bidrage til velfærd og vækst i Region Sjælland og at påvirke debatten inden for uddannelse, forskning og regional udvikling. Lyt med via Absalons nye podcast Absalons Stemme, som vil sende udvalgte opsamlinger fra events i professionshøjskolernes strandbar.

Danske Professionshøjskolers fælles events

På Folkemødet deltager Absalon desuden sammen med landets øvrige professionshøjskoler med events og debatter i det populære event-telt Strandbaren, hvor professionshøjskolerne i samlet flok zoomer ind på temaer, udfordringer og løsninger af særlig relevans for vores sektor. Absalons deltagere vil fra tid til anden være at finde i Strandbaren i forbindelse med events, ligesom stedet er godt til uformelle møder imellem events. 

Se Strandbarens fulde program

Vi er desuden som delegation med som paneldeltagere i en række officielle debatter og events – og som aktivt publikum og ivrige netværkere i og omkring endnu flere debatter og events.

Deltag selvom du IKKE er på Bornholm

Er du ikke på Bornholm, kan du stadig bidrage og følge med på folkemødet, særligt via Twitter. Absalon vil gerne bidrage til at flytte vigtige emner, pointer og temaer ud af teltene i Allinge, og du vil i Folkemødedagene kunne følge, hvad vores delegation deler af oplevelser og/eller du kan følge med på vores officielle profil, der deler relevante opslag fra professionshøjskolernes strandbar og fra vores egen delegation.

Absalons delegation på Twitter

Absalons officielle profil på Twitter

Cxense Display