Del

Ny bioanalytikeruddannelse klar til sommer i Kalundborg

I forlængelse af Regeringens beslutning om at oprette en uddannelsesstation i Kalundborg, er Professionshøjskolen Absalon nu klar med rammerne for den nye bioanalytikeruddannelse, der
starter til sommer

Bioanalytikeruddannelsen i Kalundborg etableres på Campus Kalundborg, og de nye studerende vil således få et tæt studiemiljø sammen med Absalons nuværende studerende på Diplomingeniør i Bioteknologi i byen.

ÅBENT HUS 14. JUNI

Den nye bioanalytikeruddannelse i Kalundborg bliver identisk med uddannelsen i Næstved med ét fælles underviserteam og et tæt samarbejde med de øvrige sundhedsuddannelser på Absalon.

Både bioanalytikeruddannelsen og diplomingeniøruddannelsen i bioteknologi vil trække på de helt nye laboratoriefaciliteter, som Absalon er ved at etablere. Dette vil medvirke til at skabe og konsolidere et stærkt uddannelsesmiljø i Kalundborg. Muligheden for at etablere en bioanalytikeruddannelse i Kalundborg betyder en markant styrkelse af uddannelsesmulighederne i den del af Region Sjælland.
 
Konkret arbejder Absalon på at kunne optage op til 30 studerende på bioanalytikeruddannelsen i Kalundborg. Optaget på bioanalytikeruddannelsen i Næstved berøres ikke af den nye uddannelse.

Bioanalytikeruddannelsen etableres som en uddannelsesstation. Det betyder, at de studerende kan tage op til 50% af uddannelsens teoretiske del i Kalundborg, og at studerende, der starter til september 2018 vil kunne tage minimum det første år af deres uddannelse I Kalundborg.
Absalon arbejder på, at det bliver muligt, at hele uddannelsen kan tages i Kalundborg.

Flere oplysninger rektor Camilla Wang, tlf. 72 48 10 44,
eller centerchef Dorthe Kjær Pedersen, 72 48 14 32.

Læs mere om uddannelsen til bioanalytiker

Flere nyheder fra Professionshøjskolen Absalon

Cxense Display