Del
Ny centerchef for Engineering and Science

Ny centerchef for Engineering and Science

Conni Simonsen sætter sig i stolen som ny centerchef for Center for Engineering and Science 1. april. Hun glæder sig til at blive en del af det unikke samarbejde mellem Absalon, industrien og kommunen i både Kalundborg og Næstved.

1. april bliver Conni Simonsen ny centerchef for Engineering and Science. Conni Simonsen var tidligere direktør for Ingeniørhøjskolen ved Århus Universitet, og hun glæder sig til de nye udfordringer med Absalons uddannelser til diplomingeniør og bioanalytiker:

”Det er et område, som jeg i forvejen har stort kendskab til. Så på den måde er det noget jeg i den grad kender og elsker i forvejen, men alligevel så er det anderledes i eksempelvis Kalundborg. Det er mere intenst og samlet, og samarbejdet mellem uddannelse, industri og kommune er mere tæt”, siger Conni Simonsen.

Hun glæder sig til at kunne bruge sin viden og netværk, men nu i et nyt område:

”Jeg synes det var spændende, da man gik i gang med ingeniøruddannelserne i Kalundborg, jeg tænkte også, at det var et stort projekt. Men det er jo i den grad lykkedes, og selvfølgelig er der stadig mål og udfordringer, som skal klares, og der er jeg sikker på, at jeg kan bidrage med min know-how og netværk”, siger Conni Simonsen

En stor kapacitet

Daniel Bojsen, direktør for Sundhed, Social og Engineering i Absalon, ser tilgangen af Conni Simonsen som ny centerchef for et stort løft af uddannelserne i Kalundborg og Næstved:

”Conni Simonsen kender i den grad hele området, og jeg er ikke i tvivl om, at hun kan bidrage med de næste store skridt, som vi blandt andet har i tankerne omkring ingeniøruddannelserne. Med Conni Simonsens baggrund får vi en centerchef, som har et stort netværk og som kan sætte fokus og turbo på det allerede etablerede samarbejde mellem Absalon, industrien og Kalundborg Kommune”, siger Daniel Bojsen.

Conni Simonsen glæder sig til at komme i gang:

”Jeg glæder mig til fortsat at udvikle det uddannelsesperspektiv, som allerede er i gang. Samtidig er der også udsigt til muligheder for mere samarbejde på tværs, særligt med det kommende Biomanufacturing Project House og det nye campus”, siger Conni Simonsen.