Del
Ny direktør ansat på Absalon

Ny direktør ansat på Absalon

Kristian Ørnsholt er ansat som ny professionshøjskoledirektør på Absalon fra 1. januar 2021. Han afløser Søren Lind Christiansen, der stoppede 1. november. Kristian Ørnsholt glæder sig til at blive en del af den vigtige uddannelsesopgave, som Absalon er en del af.

1. januar sætter en ny direktør sig i stolen hos Absalon. Den nye mand hedder Kristian Ørnsholt og  kommer fra en stilling som vicedirektør i Styrelsen for IT og Læring (STIL) i Børne- og Undervisningsministeriet. 

Kristian Ørnsholt har desuden haft forskellige stillinger i først Finansministeriet og derefter Undervisningsministeriet med fokus på særligt økonomi, administration, digitalisering og data:

 

”Jeg er meget glad for ansættelsen af Kristian Ørnsholt. Kristian er en stærk profil, der matcher Absalons opgaver og ambitioner rigtigt godt. Kristian kan styrke Absalons digitale udvikling og hans kompetencer inden for data og ledelsesinformation kan bringe Absalon videre på et område, vi prioriterer højt”, siger rektor Camilla Wang.

 

 

Vigtig uddannelsesopgave

 

Den kommende direktør ser frem til de nye opgaver som professionshøjskoledirektør, der venter i det nye år på Absalon:

 

”Absalon løfter en vigtig uddannelsesopgave for både rigtig mange mennesker og for en masse arbejdspladser i en hel region. Desuden er Absalon en rigtig spændende organisation, hvor der er gang i mange spændende initiativer. Jeg glæder mig utrolig meget til at blive en del af dette og til at lære mine nye kolleger at kende”, siger Kristian Ørnsholt.

 

Rektor Camilla Wang ser også frem til at bruge Kristian Ørnsholts lederkvaliteter:

 

”Som leder vil Kristian på bedste vis matche den ledelseskultur og -tilgang, vi har på Absalon, og han vil også kunne bidrage til det stadigt stærkere ledelsesfællesskab, vi har på tværs af professionshøjskolerne”, siger Camilla Wang.