Del
Nye borde på vej til undervisningslokalerne på Absalon

Nye borde på vej til undervisningslokalerne på Absalon

Absalon besluttede at fjerne bordene i undervisningslokalerne for at få plads til alle studerende. Men nu er der en permanent løsning på vej med mindre borde.

For at kunne gennemføre undervisningen bedst muligt er det tidligere besluttet at fjerne bordene i undervisningslokalerne på Absalon. Dette har været nødvendigt for at kunne tilbyde undervisning på campus til alle og overholde myndighedernes retningslinjer herunder afstandskrav.

 

En bedre løsning

Det er fortsat vigtigt, at vi kan gennemføre mest mulig undervisning på vores campus. Derfor er der arbejdet på en bedre og mere permanent løsning, så der fremover kan være lige så mange studerende i lokalerne, mens vi tager bedre hensyn til ergonomi, trivsel og studiemiljø.

Efter afprøvning af forskellige løsninger og dialog med studerende, ansatte og chefer samt ledere er det besluttet at indkøbe mindre borde på 65 x 50 cm., der skal bruges som en permanent løsning. (Bordene bliver på størrelse med de gule markeringer på billedet).

Sålænge myndighedernes retningslinjer om mindst en meters afstand gælder, vil det være nødvendigt at kombinere de mindre borde med stolerækker i nogle lokaler. Derfor kan der være tilfælde, hvor ikke alle kan få et bord.

 

 

En permanent løsning

De mindre borde er i øjeblikket under produktion. De første borde leveres i midten af oktober og fordeles gradvist på alle Absalons campusser. De sidste forventes opsat i midten af november.  

Bordene er en varig løsning og vil således være de borde, der også anvendes efter corona. De nuværende borde vil fortsat blive anvendt bl.a. i mødelokaler, på Absalons nye campus mv.