Del
Optimering af kræftbehandling gennem patientinddragelse

Optimering af kræftbehandling gennem patientinddragelse

Ny video om optimering af kræftbehandling gennem patientinddragelse i det dansk-tysk projekt Changing Cancer Care.

Changing Cancer Care's ene spor handler om udviklingen af fire innovative diagnose- og behandlingsmetoder med henblik på at forbedre kræftbehandlingen og opnå en reduktion af omkostningerne. Her kan du se en video om behandling og pleje af calcium elektroporation: En ny kræftbehandlingsform testet i forbindelse med projektet Changing Cancer Care.

I filmen fortæller en patient med kræft om behandlingen, læge og ph.d.-studerende Mille Vissing fra Sjællands Universitetshospitals Klinisk Onkologisk afdeling på Næstved Sygehus forklarer om behandlingen og projektleder fra Absalon ph.d. Christina Louise Lindhardt fortæller om uddannelse af sygeplejersker i forbindelse med projektet.

Professionshøjskolen Absalon er ansvarlig og lead på Arbejdspakke 3. Absalon vil i samarbejde med deres tyske partner, prof. Katrin Balzer fra Institut for Sozialmedizin und Epidemiologie Lübeck Universitet, arbejde på udviklingen af uddannelsespensum og et efterfølgende kursus, som skal testes i Danmark og Tyskland.  

Læs mere om projektet her