Del

Søg tilskud til billedkunst-tiltag

Slots- og Kulturstyrelsen yder tilskud til nye og etablerede partnerskaber mellem aktører, der fremmer børns og unges billedkunstkompetencer (0-25 år).

Billedkunstskoler, kommuner, daginstitutioner, skoler, ungdomsuddannelser og udstillingssteder kan søge tilskud hos Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst. 

Tilskuddet skal fremme nye og styrke etablerede samarbejder og partnerskaber mellem relevante aktører, der kan sikre, at børn og unge møder billedkunst, billedkunstnere og billedkunstundervisere gennem deres barndom og ungdom. 

I 2017 er der afsat en ramme på 800.000 kr., og ansøgningsfristerne er den 17. august og 12. oktober 2017. 

Læs mere om, hvordan du søger.

Konference med Professor Kenneth J. Gergen
En af psykologiens fremmeste tænkere – skaberen af teorien om socialkonstruktionisme og leder af The Taos Institute – professor Kenneth J. Gergen –…
Ingeniørstuderende søger studiejob
Kalundborg skal nu vænne sig til, at studerende på videregående uddannelser bor og studerer i byen. En vigtig del af deres ophold er økonomi og…
Nye e-bøger til udlån
Nu har du adgang til en hel række nyindkøbte e-bøger, som omfatter romaner og noveller til mellemtrinnet, udskolingen og gymnasiet.
Ernæringsstuderende hjalp kvinde på 160 kilo
Studerende fra Ernæring og Sundhed på Professionshøjskolen Absalon kan skabe store resultater i praksisfeltet. Det viste et nyligt forløb i Munkebo…
Undervisningsmaterialer til efterårets film i MSIB
Husk at hente det gratis undervisningsmateriale, hvis du har reserveret billetter til efterårets film i Med Skolen i Biografen.
Cxense Display